- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Dubmaster #7880 üzenetére
Most b.sztak le engem azért, mer megírtam kb. ugyanezt, hogy ne hülyítsem a népet.
Házból 7700 Ft-ért vettem olyat, amelybe 4 db 12/13cm-es ventit lehet betenni, ellentétben sok márkásabb és drágább társával. ASRock már elég jó, ne szidd!
Hát én aztán gyakorlati tapasztalatból tudom (te is kéne, hogy tudd, mint a másik szenvedő alany), hogy akkor garvesztéses a bios-átírás, ha az okozza a VGA meghibásodását. Szóval, ha nem, akkor ilyesmire csak csalók és hozzá nem értő forgalmazók hivatkoznak. Hogyan is lehetne, amikor sok gyártó saját maga írja át a bios-ait, mert szarok, és azokat a felhasználónak kell flash-elnie, e topicban is volt rá több példa.
Amúgy mi van veled, hsz-számra gyúrsz?
Ez a 4 mehetett volna 2-be.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Dubmaster #7819 üzenetére
Addig ok, de ez nem megoldás.
(#7828) Pala : Legyen úgy, de.. Mi a fenét csináljak? Küldjem vissza Iponnak, hogy nem működik ATT-vel? Kiröhögnek..
Egy esetleges biosátírás megoldhatná a problémámat, de ha meg vmikor beszarna..garvesztés gondolom, s kártyát 2009.aug.31-én vettem..Nincs 2 hónapos..
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest