- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- 3D nyomtatás
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gamepad
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
icon
senior tag
Ja így, hogy mindent szétversz, azt ugye megint meg kell venned... így tényleg nem lesz pénzed új alkatrészekre... a tuningkérdésben nem nyilatkoznék, mert én nagy élvezettel vágok neki, aztán baromira örülök 1-1 3dmark pontszám javításnak, de az az 1-2 fps többlet nem éri meg egyszerűen, hogy tuningolva hajtsak egy videókarit,
Hibaelhárításról meg annyit, hogy ha már a vásárlás előtt olvasnál fórumokat, teszteket, azzal sok bosszúságtól szabadítanád meg magad, én pl. hetekig ezt csinálgatom, meg nézegetem az alkatrészeket, hogy ki-kivel tud komolyabb gondok nélkül összedolgozni.
Így nekem a játékkal megy el a legtöbb idő, meg a PH fórumokba írogatással, de szívesen teszem.
De ha neked ennyire gondod van az összerakással, vagy notebook-ot vegyél, vagy konzolt, vagy szívesen segítek.
-
icon
senior tag
Nekem eddíg mindent sikerült gariztatnom, amivel baj volt, 2 lényeg van benne, meg legyen minden tartozék, és a garipapír, illetve eléggé határozottan kell a dologhoz hozzáállni (persze nem bunkó módon, a púlt másik végén is emberek ülnek).
Még a régi rettegett boltokban sem (Mistral, Bluefish) voltak gariztatási gondok, sőt egyszer nem volt időm bemenni, és páromat küldtem be, hogy nézzék meg egy 6600GT nem éppen üzemszerű viselkedését (már bootnál öklömnyi pxelek voltak). Gond nélkül kicserélték a kezdeti hozzáállás után ("mit akar már tőlem ez...").
-
Devid_81
félisten
Pozitív hozzáállás!
Amit boltba vettél és garanciás és megdöglik azt gariztatni kell, ha nem cserélik akkor fogyvédelem.
A számtech az szívás, ebben egyet értek!
Mobility HD3650est szeretnék tuningolni, catalystba nincs ilyen funkció, pedig én megpróbálnám mit megy
(gyárilag core : 600, ram : 500&ddr2)
5letek?Milyen progival próbáljam? -
icon
senior tag
A garanciális csere fogalma ismeretlen a számodra? Persze nem a szétverés után...
Hát nem bíznék rád semmit, pl szétvernéd gépházamat, mert mi az hogy kéken világít, meg mi az, hogy zúg a ventillátor... mondjuk az is igaz, hogy műszerész az alapszakmám, informatikus diplomám van, szóval nekem hivatalból szeretem és tisztelem az elektronikus cumókat
-
Stig20
tag
-
icon
senior tag
szia
az AGP-s világot a gyártók mindkét oldalról (értsd szoftver, és hardver) nem kezelik olyan súlyal, mint a főcsapást, ahonnan a legtöbb bevétel jön.
Nem tudom melyik Catalyst-ot próbáltad használni, ha jók az emlékeim, visszább írtak erről, hogy az AGP-s valahol külön van.
Azt a gépet ne bántsd, ha Te kerested meg rá az anyagiakat, akkor pláne, mert a Te kidobott pénzed lenne... de ez a világ ilyen, "játszani akarsz, és szépen is nézzen ki, és jó sebességgel fusson? akkor cserélj 3 évente platformot, évente videókártyát..."
Mivel nem vagyunk milliárdosok, marad a kompromisszum...
Új hozzászólás Aktív témák
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Napelem
- EAFC 26
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 32GB DDR4 / RTX 3070 8GB / 512 SSD
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

te gyilkos