Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PAtr0n

addikt

válasz TianO #844 üzenetére

Húú látom sajnos nem nagyon barátkozol a kártyával. ;] Nekem is voltak gondok vele az elején, de kisebb utánajárás után megcsináltam egy jól üzemelő kártyává.
    Azt tudni kell erről a szériáról, hogy igazából normális drivert még nem igazán írtak rá, főleg AGP-s fronton. Ezzel sajnos együtt kell élni. Hiába volt nekem is minden faxán megcsinálva, még így is néha fekete képernyő fogadott játék közben, vagy csak standby-ba lépett a monitor, néha meg egyszerűen újraindult. Ez sajnos mind a driver hibája. Annyira sokszor nem csinálta, de néha előjött. Én hozzászoktam, nem is nagyon érdekelt.
    A legfontosabb, hogy ha AGP-s széria, csak az AGP hotfix drivereket szabad hozzá feltenni, ezzel működnek többé-kevésbé jól. Sajnos sokszor előfordul az a hiba, hogy driver telepítéskor nem látja a telepítő a kártyát. Van olyan driver amivel igen, de valamivel nem. Manuálisan persze mindegyiket fel lehet tenni. Erről is az ATi-sok tehetnek. Nekem még szűz XP-t is kellett feltennem, hogy lássa a telepítő a karit. Tehát kijelenthetem, hogy az a legbiztosabb, ha új rendszerre telepítjük a drivert, és a hozzá való HDMI drivert. Ha ezek után sem üzemel megfelelően ( a kisebb hibákat leszámítva), akkor tessék gariba cseréltetni, esetleg egy másik gyártóéra.
    A játékokat illetően: Az AGP miatt, max 10%-al lehet lassabb PCIe társainál, és bőven elég a teljes meghajtásához egy 3.4Ghz-re húzott P4. A GTA4-ben meg ne várj csodákat, amikor még a csúcs kártyákat is megizzasztja a csodálatos optimalizáció miatt.
    Hotfix drivert ha késéssel is, de csinálni fognak 9.1-ből is.

Ja és ha ezek miatt veszel nVidia-at akkor buta vagy. Inkább ruházz be egy stabil AGP-s szériába. pl. 3850, 3870, vagy 4650, 4670.

• Zsoo21

aktív tag

válasz TianO #844 üzenetére

Hello! ugyanilyen kártyám van, nekem is csak agp hotfixel lett jó. ha esetleg használsz ati tool-t vagy tray tools-t írd már meg, hogy működik-e rendesen mert nekem befagy.

Új hozzászólás Aktív témák