Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
Az ATI Tray Tools vagy a PowerStrip talán képes feszültséget szabályozni Windows alól.
A másik megoldás, amivel nemrég szórakoztam, hogy a Radeon Bios Editor-ral megszerkesztettem a kártya BIOS-át (amit előtte GPU-Z-vel lementettem a kártyáról) és utána WinFlash-al feltöltöttem a kártyára az új BIOS-t (ugyanis az AGP-s HD 3650-ek nem veszik vissza az órajeleiket), működött is a dolog, de a kártya csak a feszültséget vette le 1,1 V-ra az órajeleit nem, úgyhogy visszaraktam az eredeti BIOS-t (nálad nem lenne gond az órajelek visszavételével, de az AGP-s kártyámnál valamiért ezt még nem sikerült megoldanom). Az utóbbi verzió rizikós lehet, ha nem jár el körültekintéssel az ember, úgyhogy csak saját felelősségre és óvatosan belevágni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest