Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1128
tag
Szerintem felesleges a +1 GB RAM, mivel a klasszikus DDR("1") SDRAM-ok ára elég magas, nem éri meg a vétele.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy az AGP csatolóval rendelkező konfigurációknál az esetek túlnyomó részében a processzor a szűk keresztmetszet, ezt pedig nehezen orvosolja hatásosan a memóriamennyiség növelése. Szerintem amelyik grafikai beállításhoz elég még a (tippre) Barton ereje, ott nem fog különösebb gondot jelenteni, hogy csak 1 GB RAM van.
Az más kérdés, hogy valószínűleg a töltési idők hosszabbak lehetnek, illetve a pálya elején kicsit "darálni" fogja a lemezt swap-pelés céljából, viszont a játékidő 90%-ában szerintem sajnos nem fogsz több képkockát kisajtolni a konfigból 2 GB RAM-mal sem.
A puding próbája az evés, ki kell próbálni a játék demóját, stb., ezek után már látszik, hogy hogyan teljesít a jelenlegi konfiggal, utána érdemes ilyeneken agyalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő