- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #2976 üzenetére
Mert, ha még mindig csak az X1950 lenne a legerősebb cuccuk a piacon, akkor mindenki kiröhögné őket rendesen, ha az ellenfélnek van dx10-es termékcsalád, akkor neked is kell, vagy a piacon halott vagy.
Amúgy attól függetlenül, hogy az architektúrája ''domboríthat'' később, szerintem nem lesz valami nagy cucc, legalábbis ahhoz az kéne, hogy a textúrázás ne nagyon menjen a mai szintnél sokkal előbbre, én pedig nagyon remélem, hogy fog. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Tuco Ramirez #2976 üzenetére
Rossz helyen kopogtatsz én nem vagyok ATi mérnök.
Az ATi-nál, a fő fejlesztési elv, hogy megpróbálják olyan rugalmasra tervezni a rendszert amennyire csak lehet, még akkor is ha a jelen kor követelményei alatt gyenge lesz (azt valják, hogy azokat a játékokat erőböl úgy is hozza játszható szintre). Így tervezték az x1800-at is és az Oblivion illetve az UE3.0 alatt mindegyik GF7-et behúzza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövedelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő