Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #2976 üzenetére
Mert, ha még mindig csak az X1950 lenne a legerősebb cuccuk a piacon, akkor mindenki kiröhögné őket rendesen, ha az ellenfélnek van dx10-es termékcsalád, akkor neked is kell, vagy a piacon halott vagy.
Amúgy attól függetlenül, hogy az architektúrája ''domboríthat'' később, szerintem nem lesz valami nagy cucc, legalábbis ahhoz az kéne, hogy a textúrázás ne nagyon menjen a mai szintnél sokkal előbbre, én pedig nagyon remélem, hogy fog. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Tuco Ramirez #2976 üzenetére
Rossz helyen kopogtatsz én nem vagyok ATi mérnök.
Az ATi-nál, a fő fejlesztési elv, hogy megpróbálják olyan rugalmasra tervezni a rendszert amennyire csak lehet, még akkor is ha a jelen kor követelményei alatt gyenge lesz (azt valják, hogy azokat a játékokat erőböl úgy is hozza játszható szintre). Így tervezték az x1800-at is és az Oblivion illetve az UE3.0 alatt mindegyik GF7-et behúzza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- Notebook hibák
- BestBuy topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- EVGA RTX 3070 8Gb
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest