- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Házimozi haladó szinten
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Linuxszal szállítja a Dell az egyik Windows notebookját
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joshua7
üzenetére
Talán,mert 110K adtam érte és elszállt az összes pénzem.....aztán meg mikor 1hetesen el akartam passzolni adtak vna érte komoly 80K-t....asszem egyértelmű....
A nickem meg azért lett ez,mert megfogadtam,hogy az 1. tök saját gépem vga-ja lesz a nevem után...
americanidiot
Ez tény,hogy Ati részről van jobb választás,de köbö fél éve Atibátyus olyan faxa driver-t írt a karikmhoz,hogy szentszűz xp alá legújabb installkor mikor wdm drivert is raknám fel...mindig kifagy a wdm telepítése résznél..ez csak EGY példa a sok közül...meg pl vista alatt meghal a kártya xp-n Crysis Warhead 1440*900 High 35fps ugyanez Vista alatt 18...9600gt pl nincs ekkora visszaesés még egy 320-as gts-el se...
Pesze lehet,jönni most a User erroral..amúgy meg mindig is Atim volt meg Ati párti vok,de ha év végéig félig be nem csődöl a Vídia tutti azt veszek....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- nVidia RTX2060 6GB, alig használt
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A nickem meg azért lett ez,mert megfogadtam,hogy az 1. tök saját gépem vga-ja lesz a nevem után...
Pesze lehet,jönni most a User erroral..amúgy meg mindig is Atim volt meg Ati párti vok,de ha év végéig félig be nem csődöl a Vídia tutti azt veszek....