- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
X Factor #12494 üzenetére
Én nem lehúzni akartam az nV-t...egyszerűen elmondtam, hogy nem ugy képzelte el a DX10-et a G80 tervezésekor, mint ahogy a MS és az AMD... bár már bánom, hogy felhoztam a dolgot...
Azt pedig megint csak nem mondtam, hogy soha nem fogok nV karit venni, csak hogy eddig egyszer volt, az pedig nem keltett bennem olyan benyomást, hogy szükségét látnám váltani.
Tudom...nem lehet egy márkát egy kártya alapján azonosítani, mert akkor az ATi-nak is felhozhatnánk pár gyenge eresztését, de az ATi nekem valahogy egyenesebbnek tűnik (ugy értem, hogy nem azzal nyer némi teljesítményfölényt, hogy a játékfejlesztők zsebét tömi)
Arra pedig te sem tudsz szerintem mit írni, hogy azokban a játékokban, amik a R600 féle arch.-ra vannak fejlesztve, jobban lemaradna a G80, mint fordítva.
Mind1, most már befogom...nem akartok senkit sem jobban megerősíteni abban a hitben, hogy hülye vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest