- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
X Factor #12494 üzenetére
Én nem lehúzni akartam az nV-t...egyszerűen elmondtam, hogy nem ugy képzelte el a DX10-et a G80 tervezésekor, mint ahogy a MS és az AMD... bár már bánom, hogy felhoztam a dolgot...
Azt pedig megint csak nem mondtam, hogy soha nem fogok nV karit venni, csak hogy eddig egyszer volt, az pedig nem keltett bennem olyan benyomást, hogy szükségét látnám váltani.
Tudom...nem lehet egy márkát egy kártya alapján azonosítani, mert akkor az ATi-nak is felhozhatnánk pár gyenge eresztését, de az ATi nekem valahogy egyenesebbnek tűnik (ugy értem, hogy nem azzal nyer némi teljesítményfölényt, hogy a játékfejlesztők zsebét tömi)
Arra pedig te sem tudsz szerintem mit írni, hogy azokban a játékokban, amik a R600 féle arch.-ra vannak fejlesztve, jobban lemaradna a G80, mint fordítva.
Mind1, most már befogom...nem akartok senkit sem jobban megerősíteni abban a hitben, hogy hülye vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest