- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wwenigma #1859 üzenetére
vmod nélkül szép eredmény a 904/904 MHz. Csak lenne már hozzá egy jól működő tuning program. AGCT-ben nálad se lehet egyből 904/904-et beállítani?
Gondolkoztam rajta, hogy hétvégén megcsinálom a pencil modot gyári hűtővel. vGPU/vMEM 1.30V/2.0V-ra gondoltam, annyit még bírna a gyári hűtő is. Csak ha trükközni kell az AGCT-vel, akkor mindennapi használatra felesleges a vmod (és a tuning)Olvastam a techpowerup 2600XT topicját, és ott voltak olyanok, akiknek a DDR3-as kártyán Hynix 1.0ns-s ramok voltak. Szóval elég véletlenszerű, hogy milyen ram kerül a DDR3-as vga-ra
Az érdekelne még, hogy a Sapphire 2600XT DDR3 gyári hűtőjét mennyire könnyű leszedni? A ramokon lévő hőátadó cucc ragadni fog még, ha egyszer leszedem a hűtőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- N€T0X|N: SSD hűtés
- Revolut
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A legnagyobb számok a Honor kagylójában vannak
- Jövedelem
- Nyaralás topik
- A játékfejlesztők közel 90 százaléka AI-ügynökkel dolgozik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest