Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wwenigma #1859 üzenetére
vmod nélkül szép eredmény a 904/904 MHz. Csak lenne már hozzá egy jól működő tuning program. AGCT-ben nálad se lehet egyből 904/904-et beállítani?
Gondolkoztam rajta, hogy hétvégén megcsinálom a pencil modot gyári hűtővel. vGPU/vMEM 1.30V/2.0V-ra gondoltam, annyit még bírna a gyári hűtő is. Csak ha trükközni kell az AGCT-vel, akkor mindennapi használatra felesleges a vmod (és a tuning)Olvastam a techpowerup 2600XT topicját, és ott voltak olyanok, akiknek a DDR3-as kártyán Hynix 1.0ns-s ramok voltak. Szóval elég véletlenszerű, hogy milyen ram kerül a DDR3-as vga-ra
Az érdekelne még, hogy a Sapphire 2600XT DDR3 gyári hűtőjét mennyire könnyű leszedni? A ramokon lévő hőátadó cucc ragadni fog még, ha egyszer leszedem a hűtőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós kamerák
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest