Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Akkor ez jobb? Ill. a Sapphire kártyái passzívak? Azokról a vélemény? Kár hogy a Giga ilyen szart gyárt, jól mutatott volna a giga lap mellé a giga kártya.
-
gaborbol
őstag
Újrahúztam a gépet,a gigafos 2600xt silent heatpipe 2-nek sikerült belopni magát a szívembe
Terhelés nélkül leszedett oldallapokkal végül 62 fokra áll be.
1 kör 3dmark leszedett oldallapokkal 78 fok.Csak úgy löki a meleget,mindenkinek csak ajánlani tudom távfűtés,gázkazán,hőtárolós kályha a múlté ! Ez lever mindent mint vak a poharat.
Pécsett jelen pillanatban nem lehet más 2600xt-t kapni,először örültem hogy legalább ezt kaptam.Azt mondták jó ha 5 db-ot tudnak szerezni a héten, és azokat elviszik 1 óra alatt,nv az viszont van szarásig.......
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest