Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tzsolesz

nagyúr

válasz gbors #11590 üzenetére

Cod4-ben is javult a helyzet. Sőtt egy csomó game nekem jobban megy, de szigorúan 8.5 után. 1024-ben tudok kapcsolni crysis-ben 2x élsimítást, minden medium-on csak a hang van magasra téve, és kajakra normálisan tudok játszani, de mindjárt megnézem mennyi fps-em van.
    8.2 driverrel szaggatot, meg olyat csinált, hogy szarabb lett a kép valahogyan, besötétedett talán már nem emlékszem. Most meg jó, ez érdekes. :F

A gothic 3-al nem tudok mit kezdeni, egyszerűen szerintem még a 2Gb ram is kevés neki. Egyszer csak 55fps-em van 1280x1024, majdnem minden közepesen és maxon néhány advanced beállítás. utána hopp 12fps, és csak akad, meg okádik az egész. Erre mondjátok meg mi a megoldás. Végig szeretném tolni, de így idegesítő. :W

Egyébként az ATI-nak elkellene gondolkoznia ezen az egész driver histórián. én ugyan nem értek hozzá, de az hogy egy kari kijön, és csak 1 év távlatában minimum 20-30%-ot is gyorsulhat, ez szörnyű, illetve jó, de sokat kaszálhatna, ha jóval előrelátóbb lenne nem?

Új hozzászólás Aktív témák