- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
válasz
fagy53 #10067 üzenetére
Aha
és hogy müködik a maglassulás ha a GPU már fagyott ? A védelemnek nem csak a szétolvadástól kell védni-e hanem attól is, hogy nem fagyjon a kártya a túlmelegedés miatt. A 6600-as esetében működő hűtővel is 97 fok volt a GPU terhelve, szal az bőven 127 fok fölött volt álló ventivel.
A CPU más tészta, ott hardveres hűfokvédelem van, AMD procik 120 foknál kapcsolnak le, de addig lassulás sincs és fagyás sem, legalábbis az én CPU-m esetében.
De a GPU-k esetében nem tudok ilyen hardveres védelemről, persze ez nem azt jelenti, hogy nincs. Ezért is kérdeztem, de a magyarázatod eddig nem volt túl meggyőző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest