- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Szóval hogy a témához kapcsolódjon. Az eddigi generációváltásos kártyák mind magas árcédulákkal kerültek a boltok polcaira teljesítményükhöz képest. Meg kell nézni:
most is a 8600GT, 8600GTS (35K körüli indult a GT, 50K körül pedig a GTS).
Ehhez képest ugye a teljesítményük kevésbé látványos, viszont az új fícsört meg kell fizetni. Ha ennek a 2600XT-nek már a kezdeti ára is 30K alatt van, akkor miért vársz tőle magasabb teljesítmény? Komolyan nem értem....
És hogy válaszoljak is:
Bagira nem tudom milyen indíttatásból, de kártyát szeretne cserélni. És korábban már volt szó az XTX-ről az X1950Pro topicban, továbbá megkérdezte az X1950XT/XTX topicban is hogy ez a 45K-s ár valós-e. Ebből gondoltam, hogy érdekli, foglalkoztatja ez a kártya. Nem azt mondom, hogy sokkal erősebb a Pronál, de épp félúton van a 8800GTS-hez, azaz kb. 10K-jába kerül, mint nekem is került a Pro után az XT.
Miután megmutattam, hogy mennyivel gyorsabb adott körülmények között a Pronál azt mondta, hogy akkor mégsem, erre pedig ezt válaszoltam neki: [link]
Remélem ez így elég korrekt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest