Hirdetés
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Itt próbálkozz, ezt zárom.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Szabolcs78 #1 üzenetére
kiveszed az alaplapi gomb elemet.
fogsz egy kést
és rövidre zárod a két érintkezőt a gombelem foglalatában.
ez alap beállításokra állítja vissza a biost, aminek a lejelszavazás nyílván nem része...
-
Szabolcs78
csendes tag
Angol nyelvű kézikönyvet sikerült már találnom . Egyszer már átrágtam, magam rajta. De ilyesmit nem találtam benne ...
Az, hogy működne, tuti.
1, azaz EGY alkalommal sikerült átvernem valahogy a gépet.
Tettem bele egy másik gépből származó, win 95-öt tartalmazó winchestert. Az , azzal az egy alkalommal szépen ment.
Utána már azt se engedte indulni.
Bootolna, de megakasztja a bios ...
Emiatt is akarom kiütni a bios jelszót, mint Tomit a himlő :-D
-
Rover623
félisten
válasz
Szabolcs78 #1 üzenetére
A trükkös jumpert nem találom. (Szeintem ebben ilyen nincs.)
Ha trükkös jumper alatt a CMOS CLEAR-t érted, akkor valószínűleg azért nem találtad, mert nem olvastad el a kézikönyvét.
De szerintem az sem törli. NVRAM-ban (vagy valami hasonló, nem felejtős memcsiben) tárolja ezeket a dolgokat...márkaszerviz vagy "netes" segítség a gyártótól...P.S.:
Amúgy elég optimista vagy: "Működne"....ezt kijelenteni anélkül hogy túljutnál az indítási jelszón...Remélem, pénzt nem adtál érte...
-
Szabolcs78
csendes tag
válasz
Szabolcs78 #1 üzenetére
Hahó
Sehol, senki?
Semmi ötlet?
-
Szabolcs78
csendes tag
Sziasztok
Szereztem egy fekvőházas P2-es gépet. Működne.
Csakhogy a BIOS admin jelszó nélkül nem megyek vele semmire. Azt pedig nem tudja az előző gazda se. Én pedig nem bírok vele. Csak az 5 db 0-ból álló felhasználó jelszót sikerült kitalálnom.
A gép: http://uk.ts.fujitsu.com/rl/servicesupport/techsupport/professionalpc/ErgoPro/ErgoPro-x364/ErgoPro-x364.htm
A Bios verziója: 1.34 (a legfrissebb) A BIOS: FUJITSU System BIOS#62 VERSION 1.34 (C) Copyright FUJITSU ICL Computers Limited 1998Segítsetek!
Valaki mondja meg nekem, hogyan tudom kiütni belőle a rendszergazda bios-jelszavát!
Vagy mondjatok hozzá egy használható jelszót! Más gyártók jelszavaival nem megyek semmire.Elemkivétel nem segít.
A trükkös jumpert nem találom. (Szeintem ebben ilyen nincs.)
Aktív témák
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- E-roller topik
- További aktív témák...
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest