- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Aktív témák
-
blck1
tag
-
blck1
tag
elírásnak nem elírás csak a 2nek köze nincs egymáshoz
, kicsit érthetetlenül írtam (elnézést), annyi a lenyég hogy szekeztettem magamnak egy profilt amiben kinyomom a PowerPlay-t, és ezután jelentkezett a hiba, majd amikor letöröltem a profilt és az alap beállításokat használtam nem tűnt el a hiba. a ventivezérlés-t amit csináltam azt meg csak azért írtam le mert ATT ben ha manuálisan szabályzom a ventit akkor szétesik a kép és hasonló lesz ahoz amit most produkál. felrakom a 8.9es catalystot megnézem azzal mi eredmény lesz
-
blck1
tag
aham, és azt hogy vagy hol tudom mgy vagy hol tudom megnézni hogy megsültek e?
sehogy? hát ha tönkretettem felakasztom magam, amúgy 1 hétig jó volt, azóta szar mióta megcsináltam a profilt hogy ne vegye lejebb az órajeleket ha nincs akkkora terhelés (ha jól tudom akkor ez a PowerPlay).
-
blck1
tag
Sziasztok!
van egy Sapphire HD4850 512MB Dual slot fan-os kártyám
és ilyeneket produkál
[link]
na most ez mi lehet? driver hiba? eddig csak a 8.10 est próbáltam hotfixel, meg anélkül
mondjuk ezután ha rebootolok akkor eltűnnek ezek a pixelek a képen, de ezek a jelenségek nem csak ezeken a helyeken jelennek megnéha pont amikor írok valamit és előbukkan
majd ha odateszem a kurzort eltűnik... nagyon zavaró
ha pedig egy játékba belépek akkor meg elszíneződések vannak
és még hozzáteszem ha az ATi tray tools fennt van, CCC vel vagy anélkül, teljes káosz lesz, egy csomó játék nem indul el, amikor próbálom szabályozni a venti-t akkor meg szétesik a kép.
tehát kérdésem most mit tegyek?alig 2 hetes a kártya és máris hibás
a hiba amúgy akkor jelentkezett először amikor felraktam az ati tray tools-t és manuálisan lejebb vettem a ventit 25%-ra, dehát azóta már gép reinstall is volt
de általában akkor zavarodik meg a kép, amikor piszkálom az órajellel kapcsolatos dolgokat, 1 napja átírtam az xml fájlt hogy ne vegye lejebb az órajeleket amikor nincs 100% terhelés alatt, tehát kinyomtam a PowerPlay-t
a válaszokat előre is köszönöm
Üdv. KrisztiánUI: a helyesírási hibákért bocsi
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest