Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• _Toka_

senior tag

válasz katt777 #35088 üzenetére

A vita tehát merőben okafogyott, főleg, hogy Eagl3 már megválaszolta a többit.
    Úgy értem, itt arra utalsz, hogy ez:
    'Ez a "nem vagyok ám folyamatosan CPU-limites" csak olyan önvigasztalás. :R'
    Akkor egyetlen épkézláb magyarázatot kérek arra, hogy a 9600GT után miért megy minden játék jobban! De ezt most nagyon komolyan ... kérem!

meg lett válaszolva... Hát nem!
    Nézd, Eagl3-el már nem folytattam, de ha úgy érzed, hogy a magyarázata helytálló, akkor mivel magyarázod, hogy masszív CPU-limitről akkor beszélnek, ha márpedig mindegy milyen VGA van a rendszerben, nem kapsz már több FPS-t. De ugyanez igaz akkor is a CPU-limitre, ha bármilyen kis időegységet vizsgálunk is. Ettől CPU-limit, a CPU-limit.
    Mindemellett értem, hogy vagy ez vár arra, vagy fordítva, aztán ha az utóbbi megkapja végre a várt adatot az előbbitől, gyorsabban végez a saját dolgával, mit tenné egy nála lassúbb, de kizárólag csak ettől még nem lehet folyamatosabb, jobb egy játék, mint egy gyengébb vason, illetve hosszabb idő alatt ez az előny elmállik, azaz nem jelentkezik FPS-ekben, legfeljebb töredék %-okat eredményezhet a technológia miatt. Tehát képtelenség, hogy a 9600GT-vel is folyamatos CPU-limitem volt, és van ma is, ha azt tapasztaltam, amit - nevezetesen, hogy jobban, folyamatosabban megy minden játék, kivéve azt az egyet -.

Illetve nem tőled kértem konkrétan, de veled beszélgetve merült fel, hogy az itt oly sokszor elhangzó minden szónak, szóösszetételnek értem a jelentését, de az "ez kihajt azt" szóösszetételt nem értem. Lehet az én hibám, de mint definíció nem fellelhető sehol. Már persze gondolok itt egzakt, pártatlan, nem belemagyarázós oldalakra. Na most, ha ez az én hibám, arra mutasson rá valaki, tehát továbbra is kérném ennek érthető definícióját.
    B@sszus, lehet, az a baj, hogy programozó matematikus lennék, azaz ilyen szempontból kocka ... de nekem erről definíció kell(ene), aztán lenne is miről beszélni, de ez addig üres mellébeszélés! :R

Aktív témák