- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
violino
csendes tag
válasz
pacman_123 #52947 üzenetére
Szia!
Köszi a megerősítést!
-
violino
csendes tag
Nútmarókést szeretnék vásárolni. Makita és Massive Tools márkáról van valakinek tapasztalata?
-
violino
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Hintaszéket szeretnék csinálni, csak nem találok sehol sem tervrajzot, amiben pontos méretet lehetne megtudni. Tudna valaki segíteni? -
violino
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Tanácsot szeretnék kérni abban, hogy körkivágó vagy központmaró szerszám lenne praktikusabb?
violino -
violino
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Milyen minőséget takar ár-érték arányban az Extol Premium felsőmaró klt. 10 db-os ? Barkácsoláshoz használnám.
-
violino
csendes tag
válasz
thyeby #43279 üzenetére
Igen én is úgy gondolom az lesz a legjobb a munkaasztal elkészítéséhez, ha a méreteket megadva ők vágják le. Szeretnék egy "okos" három gépes munkaasztalt, amivel pontosan lehet dolgozni. A neten láttam egy-kettőt, van közötte "egyszerűbb" is , csak a méretek nincsenek hozzá.
-
violino
csendes tag
válasz
thyeby #43245 üzenetére
No tegnap megérkezett a Hyundai cuccos trió!
Nagyon kíváncsi voltam rá. A hármasból a körfűrész már ránézésre is megbukott. Én még ilyen gagyi csúszótalpat álmomban sem mertem remélni. Plé, budiacél helyette csilivili első osztályú minőség. Csiklett-csuklott a saját súlya alatt is. Nem is próbáltam ki , azonnal visszacsomagoltam és megírtam a forgalmazónak az elállási szándékomat, amit ma le is bonyolítottam. A dekopír és a felsőmaró úgy érzem elmegy, jó lesz barkácsolni.
A rétergelt lemez is "harcos" anyag, a fűrészek élének a rémálma? Először ilyen anyaggal szereznék dolgozni, mert nem kell simítani, megmunkálni a felületét. -
violino
csendes tag
válasz
thyeby #43235 üzenetére
Köszönöm a praktikus tanácsokat!
Még nem érkezett meg a megrendelt trió, remélem a napokban megérkezik.így nem tudom a körfűrészlap méretét. Amit vele küldenek az biztos gagyi lehet. Érdemes már most lecserélni, hogy ne szenvedjek se én se a gép?
Szóba jöhet, hogy megvásárolom a körfűrészlapodat, ha jó a méret. -
violino
csendes tag
válasz
indianjoe23 #43222 üzenetére
-
violino
csendes tag
válasz
indianjoe23 #43211 üzenetére
Természetesen óvatos duhajként csak apró-cseprő dolgokkal kezdenék. Pl. Postaláda fúrógépállvány. No és munkaasztal ennek a három szerszámnak!
Jelenleg kb. ennyi.
-
violino
csendes tag
Üdv , Mindenkinek jó étvágyat a vacsorához!
Praktikus tanácsot kérnék abban, hogy milyen kellékeket kell beszerezni a leendő dekopírfűrész, körfűrész és felsőmaró szerszámokhoz, hogy ezekkel barkács szinten tudjak különböző munkálatokat végezni és dolgokat elkészíteni.
Ezekhez:
Hyundai HYD-1204 felsőmaró 1200 W 8 mm
Hyundai HYD-1106 dekopír 750 W
Hyundai HYD-185R körfűrész 185 mm 1200 W
-
violino
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Dekopírfűrészt szeretnék vásárolni hobbi célra.
De bosszúságot mellőzendően segítséget kérnék abban, hogy milyet érdemes ár és minőség arányban számításba venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged