Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.Szilárd
csendes tag
válasz Ariadne #3584 üzenetére
Üdv!
Előttem már írták, hogy lehet hogy tölgy de nekem inkább akácnak tűnik. A szekrénybe nem tudom tudok-e segíteni? Azt neked kell eldönteni, mivel a közeledben lakok, de szívesen segítek, de azt már inkább privátban. Amúgy kiváncsi leszek, hogy a kollégák milyen fa fajra fognak szavazni.
Csáó!
Csak faipari témában tudok segíteni. Sorry! :-) Nem vagyok programozó. Inkább majd én kérek SOS-t számítógépes ügyekben. :-P
-
thyeby
őstag
válasz Ariadne #3584 üzenetére
Ez tölgy parketta.
A tölgy szép bútoranyag. Nehéz keményfa. De drága. Érteni kell a felületkezeléshez, hogy eltalálják a parketta lakkozás utáni színét.
Egyébként a fenyő sem fog összeszáradni, nyikorogni, ha megfelelő minőségű és nedvességtartalmú fenyővel dolgozik egy megfelelő szakember. (Tudsz IKEÁ-s fenyőbútorról, ami nyikorog?) A holland, norvég, orosz fenyők sűrű rostszövetű tartós anyagok, a vörösfenyő pedig szinte keményfának számít.
Akkor sem olcsó a tömörfa bútor, ha készet vásárolsz, de ha asztalossal csináltatod, akkor kalkulálj vele, hogy dupla árat fogsz legalább fizetni. Aki nem kér dupla árat, szerintem nem is ért a fenyőbútor készítéséhez.
Szerintem keresd meg Madmax-ot priviben, Ő biztosan korrekt munkát végez, vagy korrekt tanácsot ad ezügyben.Több fa van, mint asztalos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest