- Apple MacBook
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
Szia!
Nem tudom, hogy aktuális e még, én az aldiban vásároltam Workzone márkájú vésőt Paul Seller videója alapján, ha neki megfelel, nagyrészt kézi szerszámokkal dolgozik, akkor nekem is biztos jó lesz alapon.
Időnként szokott lenni akciós az aldiban talán 4e ft körül a 4db-os készlet.
Jó anyagból van, eddigi tapasztalatok alapján elég sokáig megtartja az élét. Vettem hozzá stanley élező készletet, meg ebayről 1000-es finomságú gyémántos élezőt is, ezekkel borotva élesre ki lehet fenni. Szerintem megéri az árát. Kár, hogy csak ebben a négy méretet tartalmazó készletben elérhető (8mm, 12mm, 18mm, 24mm). -
thyeby
őstag
Kezdésnek vegyél Abraboro Forstner fúrót. Úgy 1000 Ft nagyságrendileg darabja. Már nem tecsógazdaságos, de még nem profi. Egész jól tudtam használni. (A profi nagyon drága, >10 E Ft/db) Vésőt vegyél az Unimax-tól. Bari beszámolt róla, hogy teljesen jól tudja használni, persze meg kellene kérdezned Tőle, hogy ugyanezt vette-e onnan, amit linkeltem. Többet költött ennél élező kövekre, jófélékre, és fenegeti. Egy profi cseresznyés vésőkészlet tízszer ennyiből sem telne ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó KTM női kerékpár!
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest