Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3DMark (2013) eredmények
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
Nálunk az a spéci ablakfesték egy osztrák cég terméke, de már nem gyártják. Az ereszt lambériáztuk, ahhoz kerestünk hasonló festéket, és a Milesi ablakfestéke lett a választás, abból van olyan színű. Viszont ezt a festéket csak speciális fújással célszerű felvinni, nem akármilyen géppel. Maszekolni nem egyszerű vele.
Az ablakgyártó szerint akkor lenne ugyanolyan a festék, ha kézzel 9-szer kenném le. Én festettem a maradékkal sötétítő táblákat, 2-3-szor kentem le őket, és elég jó lett az eredmény. Van egy alapozója, és egy fedőfesték, a kettő együtt adja meg a színét is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest