- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Alexa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yok3r149
csendes tag
Helló! Egy kis segítséget szeretnék kérni van egy sencor smp 9000 pro-m,kipróbálltam rajta pár ujabb firm-et de minddel az a baj hogy nem kezeli le rendesen a távirányítót (csak ki-bekapcsolni lehet vele),persze billentyűzettel megy de az pl filmnézésnél teljesen használhatatlan.Szerettem volna visszatenni a régi szoftot de sehol sem találom,az ugyan úgy kinéző gépek firmware-ikkl se akar menni a távkapcs.Tudnátok segíteni esetleg hol találhatnám meg a régit vagy hogy tudnám ráhangolni (átírni valahogy) a távot más firm-ekre?Előre is köszönöm a választ üdvok3r149
-
Yok3r149
csendes tag
Helló! Egy kis segítséget szeretnék kérni van egy sencor smp 9000 pro-m,pakoltam rá pár firm-et de minddel az a baj hogy nem kezeli le rendesen a távirányítót (csak ki-bekapcsolni lehet vele),persze billentyűzettel megy de az azért nem ugyan az.Szerettem volna visszatenni a régi szoftot de sehol sem találom,az ugyan úgy kinéző gépek firmjeivel se akar menni a távkapcs,eddig egyedül a bc-s firm-ek amik kezelik de az nem nagyon jött be.Tudnátok segíteni esetleg hol találhatnám meg a régit vagy hogy tudnám ráhangolni a távot más firm-ekre?Előre is köszönöm a választ üdvok3r149
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- DUNE médialejátszók topicja
- Router gondok
- Facebook és Messenger
- Jövedelem
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
Állásajánlatok