- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Epson nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szijartg
őstag
Srácok, van egy kis gondom. Adott egy tv, de olyan helyen ahová nem akarok koaxot húzni. Viszont 2019-ben egyik hazai szolgáltatónak sincs appja ami menne okos tv-n (Samsung Tizen). Se AppleTV-n.
Olvastam, hogy lehet van olyan androidos box amire könnyedén fel tudnám telepíteni a Horizon GO appot. Létezik ilyen? Valaki használja így? -
szijartg
őstag
válasz Ejelhar #29687 üzenetére
Köszi srácok.
Első verzióban az a baj, hogy a padláson keresztül kéne vinni a kábelt... sajnos ilyen hosszú HDMI-t még nem láttam. Így ezt kihagyom.(#29688) digikábeles
Ebben az a baj, hogy szerintem fullHD-t vagy esetleg BD-t már nem tudna wifin átvinni. Felejtős.(#29689) robi-k
Ez lesz a legjobb megoldás. Néztem már ilyen splittert csak itthon 20k lenne. Külföldön nem is néztem. Köszi a linket.
Csatornában 2 CAT kábel simán elfér. Úgyis van otthon egy csomó!
Meg is rendelem hamarosan. Köszi! -
szijartg
őstag
Akadt egy kis gondom, és arra keresek megoldást.
Jelenleg egy nagy 2D plazmán tv-zek. Gép a tv közelében van, HDMI kábellel van átlőve a hang, kép. XBMC-t használok win7 alatt. Hozzá Constellation nevű progit az apple telefonon amivel tudom frankón irányítani az XBMC-t.
A probléma az lesz, hogy a TV át fog kerülni egy másik szobába, sajnos a gép marad!
HDMI kábelt nem tudok átvezetni a falba épített gége csőbe, de egy Cat5-6-os kábelt simán.
Ezért keresnék egy olyan "eszközt" amivel egyszerűen össze tudom hozni, hogy az X szobában levő gépen tárolt adatokat (.mkv, BD25, BD50) simán meg tudjam nézni az Y szobában.
Gépet nem akarom kiváltani egy asztali fullos lejátszóval, mert felesleges lenne számomra.
Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest