Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repro
tag
Sziasztok!
Film vagy sorozat letöltéséhez készíteni szoktam ismertetőt.(Nem jukebox-ot használok)
Kérdezném hogyan tudom ezt a fájl-t hozzárendelni a filmhez.(Info-t) készíteni, amit a film előtt meg tudok nézni.
Jelenleg jpg- ben mentem el és beteszem a filmet tartalmazó mappába.
Hátha van más megoldás
Előre is köszönöm! -
repro
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Ha egy Popcorn A210-ben van egy HDD, akkor hogyan kell lekapcsolni a lejátszót, hogy a HDD-t kíméljem.
Elég csak készenléti üzemmódba helyezni, vagy teljesen ki kell kapcsolni?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest