Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
Én használok médialejátszóhoz külső vinyót és dokkolóval belsőt is, nincs semmi probléma, ha csak azt nem számítjuk, hogy a dokkolós megoldás nem kapcsol le automatikusan, ha kikapcsolom a médialejátszót.
Más: Mi most az ajánlott vétel 20-25ezer körüli médialejátszók között?
Ismerősnek kéne, de nem vagyok teljesen képben a jelenlegi kínálattal, az ASUS O!Play Air HDP-R3-ra gondoltam.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
vlevi
nagyúr
Szerintem inkább fordítva. A rack+vinyó kombók okozhatnak érdekes meglepetéseket. Legalábbis ez lenne logikus, mert gondolom a külső merevlemezek gyártói igencsak figyelnek arra, hogy ilyen eszközökhöz is gond nélkül csatlakoztatható legyen a külső vinyójuk.
Extrém baromság lenne részükről, ha pl. a WD TV Live nem kezelné a WD MyBook vinyóat -
tlala
addikt
Nem hiszem el, hogy ilyen általános szabály létezne.
Nekem 2 médialejátszóm is van, egy Realtek és egy Sigma chippes, mindkettőt csak gyári 2,5-es külső HDD-kel (Transcend 3.0-ás, Samsung 2.0, WD 2.0) használtam mert rack, stb. nincs nekem - sem a gyári külsőknél, ezeknél, sem a 2e Ft-os noname USB házba tett vinyómal nem találkoztam még kompatibilitási gondokkal.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Nem kell USB 3. Az USB2 átviteli sebessége (25-30MByte/sec, azaz kb 200Mbit/sec) a többszöröse a bluray 40MBit/sec maximális bitrátájának. A legtöbb 1080p felbontású mkv viszont inkább 15MBit körül van. Ha így nézzük, ugyanarról a vinyóról nézhetnél 10-15 mkv-t egyszerre akadás nélkül
Nem is tudom, létezik-e olyan tetűlassú szutyok pendrive, amit olvasni nem lehet 3Mbyte/sec-el. Saccperkábé ennyi kell egy akadásmentes mkv lejátszáshoz.
Viszont a vinyóra rámásoláskor jól jön, ha 100MByte/sec-el szalad rá a film, és nem 25-el[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest