-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
zazenke #74763 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond, nem vagyok gondolatolvasó (információ hiányában), de valószínű, hogy valami nincs megfelelően beállítva Plex sokkal régebbi, így több "fejlődésen" ment át és, lehet, hogy valami régi beállítást alkalmazol). Elmúlt héten telepítettem újra a PMS-t, mert HDD csere volt a NAS-ban, és 100% pontossággal megtalálta az összes filmet és sorozatot. minden azonosítás pontosnak tűnik, legalábbis eddig nem vettem észre semmilyen hibát. Plex topikban több információt kaphatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Politika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest