Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmegma
aktív tag
Masik forumon ajanlottak, hogy vegyek eSATA/USB dokkolot. Ebbe kell bele allitani egy vinyot es a dokkolon van SATA es USB csati is.
Csak meg nem kaptam valaszt, hogy ha veszek egy belso HDD-t amin van SATA csati akkor azt azon keresztul kell a dokkolohoz kotnom es igy a dokkolon levo SATA csatin at a media playert kotom be es a dokkolon levo USB csatin at a laptopot kotom be.
Szoval nem tudom, mert soha nem lattam meg ilyen dokkolot. En ugy gondoltam, ebbe belso vinyo megy nem kulso(external).
Jol gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Last Epoch
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest