-
PROHARDVER!
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
paler
aktív tag
válasz
donat_sz #3971 üzenetére
Szia!
Ahogy tegnap este is írtam, végül is nem kellett a szolgáltató, sem a jelszóhoz (kis trükkel láthatóvá lehetet varázsolni az eszközön) sem pedig a Ppoe passtrought-hoz. Trükkje annyi, hogy a HG8245H LAN1-es portjába kell bekötni a router wan portját, és ha megvan a user/pass kombód, azt beírod a saját routered WAN moduljába. Ekkor a HG8245H automatikusan bridge módba kapcsolja át magát, és innentől kezdve a routered kapja a külső IP címet.
Sikerült az openVPN-t is működésre bírnom a laptopomon és a mobilomon is. A következő lépés pedig az, hogy a többi családtagnak is csináljak külön-külön saját VPN hozzáférést a NAS-hoz.
Természetesen hogy semmi se legyen egyszerű, a mobilappos klienssel is kínlódnom kellett, mire megtaláltam a megoldást arra hogyan tudom megetetni vele a .ovpn profilt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest