- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Hobby elektronika
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nyikszi #1465 üzenetére
Szia.
Korábban volt egy Qnap NAS-om, de ég és föld az Asustor és a Qnap.- Appok elérhetők, nem szokott gond lenni, amit támogat az működik is.
- Támogatás terén nekem nincs sok tapasztalatom, de van egy asustor-os mérnök (az aláírásából tudom) akihez át lettem irányítva egy alkalommal és utána egy másik alkalommal is merült fel kérdésem és előkotortam a levelezést és annak kapcsán ticket nélkül ráírtam, aztán másnap már jött is válasz, szóval segítőkészek...
- Mivel vodás (upc) vagyok, a feltöltésem elég kuka, de kimaxolja, van hogy 3 - 3,5 MB-al tölt fel, a letöltés viszont eddig amit elcsíptem az 72MB/s voltMindezt transmission-al és háttérben több mint 400 torrentel
- PHP-t nem használom sem az SQL-t, illetve Wordpress de ezekre talán a többiek majd...
- Távoli elérés hibátlan, másokkal való megosztást én FTP nélkül oldottam meg, nyitottam az adott embereknek egy fiókot amelyen beállítottam a jogosultságokat nekik, hogy milyen mappákat érhetnek el írás/olvasás szinten.
- Ledekre tudsz beállítani időpontot, hogy mikor kapcsoljon ki, illetve be a másik pedig az, hogy tudod állítani a fényerejüket is.
- A 3102T-n és V2-n sem lehetséges sajnos, de az 5xxx és 6xxx-ben lehet az összesnél. Jómagam is a gyári 2-t feltornásztam 8-ra
- Onedrive-ot nem használom, de talán volt szó róla és elvileg minden ok vele.
- Minden app elérhető, csak nem minden modellre. Van olyan app ami egyik modellen nem támogatott, de egy combosabb modellen már igen... Az AppCentral-t NAS-on belül is eléred, nem kell kívülről letölteni külön.Részemről ennyi, remélem tudtam valamennyit segíteni
Nekem a 6302T van, neked is ajánlanám, főleg ha jön a black friday kuponokkal lehet szépen lefelé tornászni az árát -
donat_sz
senior tag
válasz
nyikszi #1465 üzenetére
én 5304-et használok, válaszaimat e szerint vedd figyelembe.
Az elsőre elérhetők az appok simán? - > a gyári appokkal kicsit megküzdöttem, de azóta megy minden. (Qnap saját appjaival jobb tapasztalatom van, ebből a szempontból ők szerintem jobbak)
Torrenten megy 50-60 MB sebességgel? (Tudom peerektől is függ.) - > 200+ torrentet futtatok. Qbit eset már a gigabites net és a gigás switchek voltak a korlát 1 torrent letöltésnél.. Transmission stabilabb, de nem használja ki olyan jól a több szálat ezért 30-50MB/ torrent letöltést tudok leggyakrabban. mondjuk a 3x 30MB is elérhető több párhuzamos letöltésssel. végül utóbbinál maradtam. ncoreon top1000-en belül vagyok vele.
Távoli elérés mennyire egyszerű beállítani, másokkal megosztani egyes mappákat? FTP? HTTP? - > simán elérhető, a megnyitott portok után (nálam nincs upnp)
Ledet lehet kikapcsolni a NAS-on? Főleg éjszakára nem kellene, hogy világítson (nem akarom leállítani a NAS-t, csak a ledeket kikapcsolni.) - > nálam lekapcsolható minden led
Memória bővítés lehetséges? - > 5304 esetén igen.
Onedrive beállítható szinkronizálásra? - > stabilan működik, könnyen beállítható
Az elérhető appok ezek?
https://www.asustor.com/en/app_central/ - > igen, bár van típustól függő is köztük emlékeim szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Konteó topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 3
- BestBuy topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged