- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
guest
veterán
En ajanlom az Asus markat nekem is az van V7700-as deluxe es nagyon meg vagyok elegedve a programjaival is ,erdekes ,hogy kiprobaltam a Detonatort es kevesebb pontot hozott a 3Dmark2001-ben ,mint az Asus drivere ,kozben nem allitottam semmit es a 3Dmark is defaulton futott.Jobban birja a tuningot es a deluxhoz nem csak tv kimeneted van hanem video be,s-video ki,tudja az Ntsc es pal rendszert be-ki es ajnlom akkor is ,ha videoszerkesztessel is foglalkozol.
-
BoGár
tag
A Kyro II-vel nem RAM és képminőségproblémám volt, hanem olyan hiba, hogy amiatt az a kártáyt nem ajánlom senkinek sem. A 3D Mark 2001-ben a Mátrixból vett jelenetnél a pali ugrik egy oszlop mögött. Na az oszlop átlátszóvá vált, bár a körvonalai megvoltak a pali meg teljesen látszott mögötte. Itt valamit elb...ot a gyártó.
-
greg214
tag
válasz
danteshell #14 üzenetére
szerintem vedd meg Inno-t .... a Ge2Ti oemben sem éppen ócskavas:DDD:DD:D
merugyebár Q3-azni egy MX400-all is pengén lehet(80FPS) ... bele sem merek gondolni, mit bírhat egy Ge3 Ti500;] -
karib
addikt
2D-ben elég sok a 32 MB, 3D-ben pedig attól függ, mit bír a kártya (MX-nek pölö felesleges 32-nél több, ahogy a Savage4 sem tudott igazán mit kezdeni 8-nál többel...). KyroII nem gagyi, noname-ben ugyanazok a korlátai, mint bármely noname kártyának (RAM, képminőség nagy felbontásban). Szerencsére már a Hercules is a 20-at közelíti, ami egész elfogadható már.
-
greg214
tag
na jó, de miért 3x:DDD
mellesleg a 64MB nem sokat jelent (1 monitorral állítólag a 32-t is eleég nehéz kihasználni) -
BoGár
tag
Kyro II?? Hát azzal inkább vigyáznék. Abból is csak márkásat vegyél. Kipróbáltam már egy noname kártyát, és hát a 64 MB elenére elég keveset mutatott, és hibázott is.
-
karib
addikt
válasz
danteshell #6 üzenetére
MX-et szerintem felejtsd, ha a másik kettő közül is választhatsz...
Azok közül pedig azt, amelyik olcsóbb. Ti a mostani széria, de lényegileg ugyanaz a cucc.
Noname cucc pár helyen (lehet) gyengébb:
- RAM
- egyéb komponensek - igazán csak jó és nagy monitor esetén, 1024x768@85Hz fölött jönnek elő a difik ... ott viszont irgalmatlan minőségromlás lehet egy gagyi kártyánál...
Ezzel nem azt mondom, hogy egy Asus tuti jó lesz, én még nem fogtam Asus videokártyát, pedig már volt a kezemben pár...
...talnán KyroII a noname helyett? -
greg214
tag
válasz
danteshell #6 üzenetére
CsumiCsá!
Árban jobb a noname:)) Hogy mennyivel rosszabb, az más kérdés: lehet, hogy pl a RAM-ja gyengébb (noname MX400-asok 166on szaladnak 200 helyett), TI esettében ez csúnyán hangzna. Ha mégis igy lenne, akkor lehet ám húzni, csak arra figyelj, hogy ha próbálkozol, akkor eleinte úgy állítsd be a dolgokat, hogy reboot után defaultra álljon vissza, különben broki visszaállítani, ha merevre fagy (de lehetséges:D -
danteshell
senior tag
Mi van akkor ha mondjuk noname Gef2 Ti-t veszek, miben különbözik pl. egy asustól? Mennyivel rosszabb?
-
McJames
senior tag
Nekem V7700 Pro Deluxe van a gépemben. A Ti most éppen olcsóbb, az hiszem, a Pro-t meg már nem is nagyon lehet kapni.
A Pro 200/400 MHz-en ketyeg gyárilag, és még húzható, ha kell (és ha olyan hardware-t fogtál ki), a Ti újabb szériás, gyárilag válogatott GF2, és eleve közel max. frekvenciára van beállítva - tehát nem nagyon lehet tuningolni.
Tudás tekintetében, alapbeállításban nyilván a Ti többet tud. Gyári értékek:
Pixels/second: 2 Pro - 800 Million, 2 Ti - 1 Billion
Memory Bandwidth: 2 Pro és a Ti is - 6.4 Gb/s
Triagles/second: 2 Pro - >25 Million, 2 Ti - 31 Million -
York
tag
Sziasztok
Nekem otthon asus v7700 ti 32MB delux van, a kartya jol megy kb. ultra kategorias, ha a penz nem szamit akkor 64MB ajanlom. -
Szeni
aktív tag
A V7100 egy nVidia MX(400) GPU-t használ, ami alapvetően kisebb teljesítményű a másik kettőnél. (Ez egy "butított" GTS.)A V7700-ban egy GeF2 GTS dolgozik, míg a V7700Ti-ben GeF2 Titanium van, ami a régi jelzésű processzorok közül kb. a GeF2 Pro kategóriába tartozik. Tehát a Ti-s a legújabb ezek közül, de természetesen meg kell nézni, hogyan viszonyul az ára a GTS kivitelűhöz képest.
-
Kuznyikov
aktív tag
Melyiket szeressem?
ASUS
1: V7100 deluxe combo
2: V7700 DDR deluxe
3: V7700 Ti deluxe
A lényeg, hogy TV in-out legyen, és jól is működjön. Pénz-ékszer nem számít! (csak kicsit :)) )
Melyik kártya mit tud, ki mit tud róluk, tapasztalat?
Melyik a LEGJOBB?
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- HP E24m G4 (A+ kategória): 23.8" FHD,USB-C töltés 65W,5MP kam.,2x5W hangszróró,HP garancia 2025.12.1
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG FLIP (LH65WMBWBGCXEN) 165CM 4K SIGNALE SMART ÉRINTŐS MONITOR ! AKCIÓ
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest