Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASUS RT-AC87U

Kétsávos, Wireless-AC2400 gigabites útválasztó
Kereskedelmi forgalomba hozatal kezdete: 2014
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Pont tegnap találkoztam ezzel. Mióta megvettem kb 6 éve nem volt resetelve de foylamat frissítve volt és utolsó frissítéssel már csak max 250mbit jött ki. Meguntam és reseteltem azóta az 500 as net csont nélkül kijön wifin szóval én magam részéről megvagyok elégedve vele még mindig.
-
Pocok256
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Én azt nem értem hogy a tökéletesen működő gyári rendszert miért kell legyalulni és feltenni mindenféle bugos cuccot?
-
Pocok256
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Akkor ott valami el van cseszve nálam gyári kliens mellett fentebb írt ipari mennyiségű torrenttel 50-80 körül van a CPU terhelés.
-
Pocok256
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Igen kb ennyit tud ez a router.
-
Pocok256
veterán
válasz
Dr.FantastiK
üzenetére
100-200 között összesen 4-5 terát.
-
Pocok256
veterán
válasz
Dr.FantastiK
üzenetére
Nálam 80 és 95% között van a foglalt RAM 99% ban. Torrent megeszi.
-
Pocok256
veterán
válasz
Dr.FantastiK
üzenetére
Hmm hát ha nekem kéne rendelnem most tuti nem ezt rendelném, ennél szinte már csak jobbak vanak. BF be 30k ért még megérte. 2 éve.
-
Pocok256
veterán
válasz
Dr.FantastiK
üzenetére
Gyáriban is benne van ez a feature legalábbis nekem mind a mai napig megtalálható legfrissebb gyárit használom. Továbbá sugárzás erőssége is benne van a gyáriba, szóval nem tudom mit kerestek

-
Pocok256
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Nálam ezt adták a laptopomba gyárilag Killer Wireless-AC 1535. Ez mimo képes. Egyetlen lényeg hogy szoftvert amit adnak hozzá ne nagyon tegyük fel inkább hagyjuk hogy a win kezelje és akkor perfekt lesz.
7260 nekem is volt ugyanazzal a hibával... Nevetséges.
-
Pocok256
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
1.1.1.1 másodlagosnak meg a 8.8.8.8 at.
-
Pocok256
veterán
-
Pocok256
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Úgy ahogy mindenki másnak ha nevem mellett szerepel egy csomo használt és értékes contrib termék az igencsak felnyomja az értékem a munkaerő piacon.
-
Pocok256
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
ez nem jófejség hanem pénzszerzés csak nem közvetlen hanem közvetett módon. Hidd el jól tudom, nem egy contribe fejlesztésem van nekem sem programozóként.
Csak arra próbáltam rávilágítani, ha adott programozónak már nincs haszna belőle akkor nyilván nem fogja a drága idejét beleölni.
-
Pocok256
veterán
válasz
MaCS_70
üzenetére
Nyilván akik értenek ilyen routerek eszkáblásához (nem ctr c ctr v, hanem érdemien tudnak kódot alkotni) azoknak az órabérük és az idejük nem 20 dolláros történet hanem 30-40 körül van. Nem hinném, hogy akár közadakozásból is tudnánk vagy egyáltalán valaki akarná fizetni azt a 1-2 napos melot amit beleöl egy ilyen projektbe.
-
Pocok256
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Hát nálam közel 4 tera adat van a gyári transmission letöltőbe ami 120+ torrent fájlt eredményez és köszöni szépen jól van. Egyedül azt kell megemlíteni,hogy 10 Mega körül van a max sávszél amivel tud uppolni.
-
Pocok256
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Én anno teszteltem 20-30 wifi kliensel azzal még nem volt semmi baj

-
Pocok256
veterán
válasz
choco01
üzenetére
Mostani cégemnél ahol dolgozok 2 hétig ott volt tesztként. Kb 20 wifi -s eszköz volt rajta 2,4 es hálón és másik 20 5Ghz es hálón plusz 2 eszköz lógott rajta lanon.
Égvilágon semmi baja nem volt és atomstabil minőségi jelet adott végig. Egy asus RT 66U helyére lett betéve és ég és föld volt a jelerősség és a sávszélesség közötti diffi is.
-
Pocok256
veterán
Hát nekem már lassan 2 éve megvan ez a router rajta egy 4 terás vinyoval köszöni szépen jól van
Mellette 0/24 megy a torrent napi 100 giga körüli uppal. Kb 200 méterrel lévő buszmegálóba is fogni a jelet szóval nálam minden tökéletes plusz teljesen alap gyári szoft van. Ugyanilyen eszköz van haveromnál is ott is minden kafa néha kicsit bedilizik kb 3 hónaponta olyankor kell neki egy restart és kész 
-
Pocok256
veterán
Hátha valakinek jó lesz. HAveromnak 1-2 percenként ledobálta a tv a DLNA kapcsolatot legfrisebb firmware mellett és UTP kábelen keresztül.
Ezt beállítottam és habár szkeptikus voltam, de megoldotta úgy néz ki.
I have seen a few people having issues lately with DLNA
either cutting out after 20 mins or not being visible on devices.
In some cases including myself it
has been resolved by enabling 2 settings in LAN - IPTV
Enable multicast routing (IGMP proxy)
Enable efficient multicast forwarding (IGMP snooping) -
Pocok256
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Több éve azt használom és igen. tetejébe hardveres gyorsítás is megy szépen rajta.
-
Pocok256
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azt még sosem sikerült belőnöm a router alá

Ahogy nézem nem is támogatja alapból ehhez haxolni kellene. -
Pocok256
veterán
Na belefutottam az első limitációba ami miatt bele kell néznem a downloadmaster forráskódjába

Probléma a következő. Maga a webes felület csak az első 100 torrentet mutatja és nincs lapozó így ha megszűnt a trackeren az egyik torrent ami épp a 120. lenne például akkor azt nem tudom webes felületről törölni
Csak ha beleturkálok a downloadmasterbe és onnan törlöm ki majd indítom újra. Valami kész hack erre nincs ? -
Pocok256
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Killer 1535 és ez egy elég elterjedt kártya.
-
Pocok256
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Igen befolyásolja főleg ha a kritikus egység nem támogatja a mu mimo t.
-
Pocok256
veterán
Nem akarok senkit se megbántani, de ha valaki nem tudja hol a syslog vagy, hogy egyáltalán mit kéne keresnie benne annak ugyan mindegy, hogy nézi e vagy nem

Amúgy Rendszernaplót keresd. -
Pocok256
veterán
-
Pocok256
veterán
Na megtörtént a baj.. Log ba tegnap találtam 4 db dropbear logot ami azt jelezte, hogy 4 különböző dél ameriaki és brazil ip ről sikeres authentikációt hajtottak végre az én admin felhasználómmal ssh n keresztül. Ami azért érdekes mert kintről való ssh elérhetőség tiltva van sőt konkrétan az ssh elérhetőség is tiltva van a routeren. Mindenesetre gőzerővel factory reseteltem a routert és most csak a downloadmaster érhető el kintről minden más tiltott. Ezenfelül nemsokára nekifogok mindehol a jelszavaim cserélésének. Természetesen droppolt kisérletek százai jönnek még azóta a routeremre szóval úgylátszik sikerült kizárni a kellemetlen vendéget.
Legyen mindenki résen

-
Pocok256
veterán
Nagyon ráhajtottak a fiúk a routeremre csemegéztem párat csak úgy ip címek közül amikről próbálkoznak bejelentkezni úgy secenkétn pár száz ilyen van.
http://177.205.142.166/Login.htm
http://46.32.2.254/
http://139.196.143.183/index.htmlPlusz pár ip camera és társai elég vicces dolgokat lehet találni. természetesen mindenki csak saját felelősségre nyissa meg ezeket az oldalakat
-
Pocok256
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hát ez az nagyon semmi cask hogy accept és az ip címem. Külön a dropbear ami azt hiszem a log in -t kezeli nem jelez sikeres belgolásnál csak ha fail az. (közben kiderítettem a dropbear csak az ssh logint kezeli)
És igen a felhasználóó név amivel be lehet jelentkezni az megváltoztatva kis nagy betűs 8+ karakteres plusz mellé a 12+ karakteres kis nagy betű szám értelmetlen kifejezése a jelszavam.
Nem is attól félek, hogy valaki ezt kitalálja, hanem attól, hogy egy kiskaput kijátszva jut be.
Ebben az esetben szimplán letiltanám a kívülről elérhetőséget, és akkro csak a vpn ről loginolás maradna, ami bőven elég lenne nekem.
-
Pocok256
veterán
Kis segítség kéne valaki láthatóan nagyon be szeretne jutni a routerembe. Klikk
Kérdés, hogy itt honnan látom, hogy sikerült is neki mert ha jól látom dropbear azt jelzi hogy fail login kisérlet történt, viszont azt nem, hogy sikeres mikor történt.
-
Pocok256
veterán
Jelentem a 4 TB os vinyot szépen felismerte és kezeli ext4 formázás után 20 - 22 MB/s -os irási sebességet tud produkálni. Wifi -> Router -> usb disc
-
Pocok256
veterán
Sziasztok egy ilyen 4TB os külső usb s hdd t tervezek vásárolni a routerhez. Kérdés, hogy képes e kezelni ekkora méretet normálisan ? Valakinek tapasztalata van hozzá ?
-
Pocok256
veterán
válasz
tobias40
üzenetére
Nem akarok bele vau vau, de a facet gyereknek nem letiltani kell mert az már akárhogy is vesszük életünk és kultúránk szerves része lett. Hanem megtanítani rá használni a cyberbullying -et kezeln, jövőre nézve sokkal hasznosabb mint kitiltani egy igenis építő és jól működő szerveződésből. (nem egy eszméletlen jó tech és egyébb közösség található meg facen.)
-
Pocok256
veterán
válasz
wong kok wah
üzenetére
Cookie törlést próbáld meg

-
Pocok256
veterán
Tökmindegy mekkora a jel valószínűleg optimalizálás miatt van hogy ingadozik. Itt ugye tudni kell hogy nagyobb sávszél kisebb távolság. Ha ténylegesen forgalom van akkor a router és eszköz azt a szűk keresztmetszetet keresi meg ahol a legnagyobb a sávszélesség, de még épp elegendő a jelerősség (ergo nem kell olyan sok hibás packetet javítani). Ha épp afk a telefon akkor pedig a legkisebb sávszélességre fog állni, ugyanis ilyenkor a legkevesebb a fogyasztás ami azt eredményezi, hogy ilyenkor a legjobb a jelerősség.
A lényeges itt az, hogyha pl foylamatos forgalom van akkor droppol -e a sávszélesség vagy tudja stabilan tartani. Ezt egy 10-20 gigás csomag letöltésével lehet tesztelni lazán

-
Pocok256
veterán
Azért azt szögezzük le, hoyg általános használatra az alap gyári szoft 100% ban megfelel

-
Pocok256
veterán
Na most megnéztem én is sony z1 compactom 5 Ghz en olyna 5 méteres távolságra a routertől alapesetben 98/6 os tx down és up raten van. Ha elkezdem nyüstőlni speedtestel akkor ez 325/325 re megy fel amivel 150 Mbps es es tényleges sávszelet érek el.
Laptop viszont 263/263 ra tudja feltenni maximum a tx ratet ezzel 170 Mbps képes elérni. (300Mbps képes wifi stick.)
Beépített Intel(R) Dual Band Wireless-AC 7260 pedig így 6-7 méteres távolságból 390/260 sebességre kapcsol ha töltök le itt a maximális sávszél is kijön ez esetben 240 Mbit. de néha 540 Mbps es kapcsolatra is átvált.
-
Pocok256
veterán
Délután 6 fele érek haza és akkor megtudom neked nézni de nálam gyári firmware van feltéve.
Amúgy telefonomon van network monitor cucc ami felső részben fut foylamat és mikor speedtestelek azt látom hogy elindul pl 90 Mbps ről majd szép lassan foylamat nő 150 -160 Mbps re és egyszer csak puff vége a tesztnek szóval alehetséges a mobil is képes lenne 240 Mbps re ha lenne olyan hosszú teszt
csak igen ahogy kollega írta lehet itt agresszívabb a energia menedzsment így csak szépen lassan hagyja felpörögni a sávszél használatot. -
Pocok256
veterán
Nekem sony z1 compactal 120-160 körül mér 5 Ghz en úgy 4-5 méterre a routertől de ez folyamatosan nő. 240 es a net. kb ugyanúgy 5 -7 méterre a routertől a laptopom 2 antennás wifije maxot tud mérni ott átjön a 240 lazán.
-
Pocok256
veterán
Sikerült most már egész laskában maxos a térerő
Paranccsal is 25 ös értéket ír már ki
Gyári legfrissebb verzió volt rajta minden szépen lefutott 
Annyi, hogy nem böngészőből indítottam újra hanem ssh n reboot paranccsal

Kérdés, hogy ekkora power nem tesz e rosszat neki mert simán visszavehetnék mert elegendő

-
Pocok256
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Vagy az összefoglalóba bele kell dobni.

-
Pocok256
veterán
Hát házban nálunk van egy win 10 sima és egy windows 10 pro, utóbbi minden gond nélkül rá tud lépni a router hálózati meghajtójára míg a másik hálózati hibát dob miközben koppra ugyanabban a csoportba vannak annyi még a különbség, hogy az egyik angol másik magyar nyelven van na meg egyik pro másik home, de mindkét windows eredeti és naprakész. Mégis a home verzionál képtelen vagyok beállítani, hogy lássa míg a mellette lévő linux is lazán felcsatlakozik rá sőt még a telefonom is látja a meghajtót. Ezek olyan dolgok amiket nem tudok megmagyarázni. Pedig informatikus vagyok

-
Pocok256
veterán
Sync server fül nálam így néz ki.

Syncel én is futottam egy kört de rájöttem, hoyg ez nem az ami nekem kell. Ez csak arra képes, hoyg az asus storage be feltölti azt amit kiválasztasz nem pedig arra, hogy konkrétan a rotuerhez kapcsolt vinyora tölti majd mindig a géped egy programmal az összes szinkronizálandó cuccot.
-
Pocok256
veterán
-
Pocok256
veterán
-
Pocok256
veterán
válasz
Pocok256
üzenetére
Hogy megválaszoljam saját magam kérdését semmit nem csinál mivel 5 login kísérlet után 1 percre letilt
(globálisan kivéve lan ról)Azért még poénbol megnéztem mit reagál a router ha csak sima index oldalát elkezdem bombázni 24 ezer kérést kapott kb 20 sec alatt ami az egyik magra 70% os cpu használtot eredményezett.
-
Pocok256
veterán
Mondjuk tényleg nem értem miért probléma az, hoyg valaki látja az admin login screent mit kezd vele ?
van egy random 10+ karakteres login nevem meg egy random 10+ karakteres jelszavam annak az esélye hogy valaki feltöri a következő 1000 évben 0.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Jövedelem
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de ahogy néztem a kódot múltkor gyors átfutva maga a downloadmaster az webes js es cucc én meg webfejlesztő vagyok talán beletudok nyúlni