- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricogsm
őstag
Azonos munkacsoport "workgroup" van eddig azért nem láttam a routert mert nem privát hálózat volt. De ez kevés nekem a hálózati mappához. Routert látom azon keresztül érem el a fileokat de az nem az azon keresztül nem tudom menedzselni.
Fájl megosztás hálózati felderítés be van kapcsolva.
Win11 van megnéztem a smbv1-t is . -
kismedve1982
tag
Smart Connect nincs engedélyezve.
WPA2 Personal
Van jó pár wifi jel a környéken, de találtam szabad csatornát mindkét hálózati módban.
Közben megint kellett egy gyári visszaállítás. Egyszerűen ledobott mindent a wifiről és nem engedett csatlakozni semmilyen eszközt. Kábelen közben minden okés volt.
Beállításokat alapon hagytam. Próbáltam tegnap állítgatni, de semmi nem segített, amiket neten javasoltak.
Közben PS4 pro már látja az 5Ghz hálózatot is, amit előtte nem látott, igaz 73Mbps a legtöbb amit ki tud hozni. Telefonokkal (android/ios) kb 300Mbps uezen a hálózaton.
A legújabb firmware van rajta, de az eggyel ezelőttivel is elkezdte ezt csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED monitor topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Adobe Lightroom topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged