- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Milyen széket vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen joysticket vegyek?
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
[Prolixus] #54 üzenetére
"Szó szerintem nem, ezt aláírom, de nekem mind a cikk mind a hozzászólásaid ezt a benyomást keltik."
Na, de nem a benyomásokra vagy háttérben sakkozásra kell hagyatkozni, hanem a szó szerint leírt dolgokra.
Ha azt akarom írni, hogy kiváló az ár/érték arány, akkor azt írom, nem csak sugallok jobbra-balra, érted.
"Custom alatt a szó szerinti testreszabhatóságot értettem. Mert hát ez a billentyűzet nem igazán custom, csak olyan dolgokat emel be a mainstreambe, amik a custom világban terjedtek el először, úgy mind az általad említett dolgok, mint a pre-lubed kapcsolók, szivacskészlet ésegyebek."
Így van, erről is van szó. Abból a szempontból szabható testre könnyen, hogy hot swapes, és van pár motyó van a karton mélyén egy második dobozban, a kapcsolókkal való machináláshoz. Plusz ugye full makrózható, bár QMK/VIA érthető módon nincs.
A különböző NYÁK-ok (netán forrasztott is) nem igazán reális elvárás egy olyan vállalattal szemben, ami ekkora jelenléttel rendelkezik az IT világában és ekkora példányszámban gyárt mindenféle mütyürt is, plusz tömegeket akar kiszolgálni a gyártás egyszerűsítése, illetve a profit maximalizálása mellett. A Ducky és a Varmilo fő profilja a billentyűzetek (de a Zalman sem azonos cégkategória), ASUS-ból meg kb. minden van már, ami számítástechnika, és a konzumer piac mellett enterprise vonalon is mozognak. Ez persze nem zárja ki, hogy később nem lesz ilyen modelljük, de ezzel leginkább a manapság egyre jobban elterjedő high-endebb wireless trendet akarták meglovagolni, szerintem sikerrel. Gondolom, majd az eladásoktól függ, hogy merre tovább.
A színeken való megütközésre csupaszított kritika a sok poszt után igazából a kákán is csomót esetének érződik. Amúgy ha ezzel indítottál volna, akkor aláírtam volna annyival, hogy aha, én is szeretem a tarka és pasztell dolgokat, lehetne több színben is. : >
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen széket vegyek?
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Reklámblokkolók topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Társasjáték topic
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest