Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tidus

addikt

válasz VGYke #1215 üzenetére

Én két évvel ezelőtt amikor X79-re váltottam, mert késztetést éreztem a kipróbálásához...
    Egyiket sem tudtam hogy mit jelent. Aztán rájöttem, mert telepítettem őket. :U

**ASUS Probe II Sense Driver :
    Az ASUS PC Probe egy egyszerű segédprogram, amely úgymond figyeli a számítógép ventilátor fordulatot, feszültség és a hőmérséklet. Továbbá, megjeleníti a rendszer adatait, merevlemez-terület, a memória használatot, a processzor típusát és a processzor sebességét. A telepítés után az alkalmazás tálcán marad ikon formájában, ha beállítod a küszöbértékeket akkor hangjelzéssel figyelmeztet. Hőmérséklet, feszültség túllépés. Ha a rendszer túlhajtod, ne feledd, hogy kapcsold ki, v. emeld az értékeket.
    Egyébbként ha Win8.-at használsz akkor a windows store-ból ingyenesen elérhető. Így csempe formátumban is láthatod a valós rendszer adatokat. :K

• WaterWawe

őstag

válasz VGYke #1215 üzenetére

ASUS Product Registration Program: Regisztrálni tudsz az Asusnál hogy van ilyen cuccod.
    Bios-Utilities alatt: Bupdater Utility V1.30 for flash BIOS under DOS: Bios cseréhez való bootolható cucc.
    ASUS AI Suite III V1.00.56 for Windows: Tuning és egyéb bios beállítások módosítása Windows-ban.
    **ASUS Probe II Sense Driver: fogalmam sincs :DD
    ASUS WebStorage: Netes tárhely
    Marvell MSU Utility: Az alaplapon elhelyezett másodlagos sata vezérlőhöz tartozó program
    WonderGate: fingom sincs. :D
    Disk Unlocker: 32Bites windows alatt ha 3TB-nál nagyobb vinyód vagy RAID-ed van akkor unlockolja hogy tudd használni az egész tárhelyet.

Hogy mi kell az attól függ miket fogsz rákötni az alaplapra. Szerintem ha elsőre elindul a gép akkor nem kell ezek közül semmi. Ha nem akkor a Bios frissítés lehet fog kelleni de én például semmilyen alaplaphoz tartózó szoftvert a drivereken túl nem raktam fel mert eddig több problémát okoztak mint amennyit megoldottak.

Új hozzászólás Aktív témák