Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Májusi hardverszeánsz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
Én két évvel ezelőtt amikor X79-re váltottam, mert késztetést éreztem a kipróbálásához...
Egyiket sem tudtam hogy mit jelent. Aztán rájöttem, mert telepítettem őket.**ASUS Probe II Sense Driver :
Az ASUS PC Probe egy egyszerű segédprogram, amely úgymond figyeli a számítógép ventilátor fordulatot, feszültség és a hőmérséklet. Továbbá, megjeleníti a rendszer adatait, merevlemez-terület, a memória használatot, a processzor típusát és a processzor sebességét. A telepítés után az alkalmazás tálcán marad ikon formájában, ha beállítod a küszöbértékeket akkor hangjelzéssel figyelmeztet. Hőmérséklet, feszültség túllépés. Ha a rendszer túlhajtod, ne feledd, hogy kapcsold ki, v. emeld az értékeket.
Egyébbként ha Win8.-at használsz akkor a windows store-ból ingyenesen elérhető. Így csempe formátumban is láthatod a valós rendszer adatokat. -
WaterWawe
őstag
ASUS Product Registration Program: Regisztrálni tudsz az Asusnál hogy van ilyen cuccod.
Bios-Utilities alatt: Bupdater Utility V1.30 for flash BIOS under DOS: Bios cseréhez való bootolható cucc.
ASUS AI Suite III V1.00.56 for Windows: Tuning és egyéb bios beállítások módosítása Windows-ban.
**ASUS Probe II Sense Driver: fogalmam sincs
ASUS WebStorage: Netes tárhely
Marvell MSU Utility: Az alaplapon elhelyezett másodlagos sata vezérlőhöz tartozó program
WonderGate: fingom sincs.
Disk Unlocker: 32Bites windows alatt ha 3TB-nál nagyobb vinyód vagy RAID-ed van akkor unlockolja hogy tudd használni az egész tárhelyet.Hogy mi kell az attól függ miket fogsz rákötni az alaplapra. Szerintem ha elsőre elindul a gép akkor nem kell ezek közül semmi. Ha nem akkor a Bios frissítés lehet fog kelleni de én például semmilyen alaplaphoz tartózó szoftvert a drivereken túl nem raktam fel mert eddig több problémát okoztak mint amennyit megoldottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest