- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
ByB
addikt
Lassan egy éve azért kellett gépet cserélnem mert vettem egy Asus 9800XT-t és nem szerette az Asus P4T-E alaplapot... Majd behaltam amikor kiderült....(Pedig akkor még lap is über volt 533-as, rambus-os...)
Azóta Abit IS-7 és már nem vágyok Asus alaplapra... Csak egy AX800 XT-re...;]
[Szerkesztve] -
Feeling
tag
Thx a segítséget. BIOSt már frissítettem, azt pont ilyen dolgok miatt mindig frissen tartom. Megnézem az ali honlapot, azt majd szólok ha kliokoskodtam vlmit:)
Thx,üdv -
xtry
tag
nekem is volt asus a7a266-om nagyon örültem mikor megszabadultam tőle:)
ugyanis van 1 baja: agp-s részt xpbe elcs@szt*k., méghozzás rendesen. a regeditbn kll vmit adirnod h_key loac mashine-ban, mar nememlexek jol pontosan mit(vmi karakterlancot kellett hozzaadni igy:'' 00 00 00 00''. ajanlom figyelmebde az ALI honlapját www.ali.com.tw , én is ott bukkantam rá erre a ''nagyszerűségre'' amit az asus ali chipjével csinált.....
szóval ha eddig más kártyát használtal akkor vagy -20% teljesítményed volt. Azt viszont 1altalan nemtom hogy ati-t bir-e eza javitas...... -
Feeling
tag
Na, mindent újból végigcsináltam, ebben a sorrendben. Off
megint safe mode-ban vagyok
ezekután majdnem biztos vagyok h vagy a kártya szar, vagy nem szeretik egymást az alaplappal (ASUS mindkettő...) -
hát nem tudom neked mi van a cd-én.. de a helyes sorrend valahogy így néz ki..
Mondjuk WinXp
SP1
alaplapi chip driver
directx9b
VGA driver
és a többi....
Hanyas Catalystot tettél fel?? Egyáltalán újraraktad a rendszert VGA csere után... vagy eltávolítottad megfeleleően az előző VGA driverét?? -
Feeling
tag
Akkor pontosítok. Kezdtem azzal ami a CDn van. Nem ment vele. Akkor felmentem az asus .com ra, letöltöttem egy újabbat, azzal sem ment. akkor csináltam a reinstallt, csak az új drivert használtam, nem ment. akkor feltettem az ali agp drivert, azzal sem ment. és most itt vagyok...
-
Feeling
tag
Akkor pontosítok. Kezdtem azzal ami a CDn van. Nem ment vele. Akkor felmentem az asus .com ra, letöltöttem egy újabbat, azzal sem ment. akkor csináltam a reinstallt, csak az új drivert használtam, nem ment. akkor feltettem az ali agp drivert, azzal sem ment. és most itt vagyok...
-
Feeling
tag
Hi all
Mivel itt sok nagyon hozzáértő ember van (legalábbis nekem úgy tűnik) kis problémámmal fordulok hozzátok. Vettem egy Asus 9600XT - t, van egy A7A 266os ali chipsetes gépem. Na most lehetséges h két asus nem szereti egymást? feltettem minden lehetséges drivert, amit csak találtam (AGP, cd-ről mindent) de booláskor midnig elment a kép. csináltam reinstallt, akkor akadt ki amikor feltettem a drivert és rebootoltam.
ötletek?
előre is thx
R
Aktív témák
- iOS alkalmazások
- TCL LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- Ingatlanos topic!
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Gainward RTX 4070 SUPER GHOST 12GB (18 hónap garancia)
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- EVGA GeForce RTX 3060 XC BLACK GAMING, 12G-P5-3655-KR, 12GB GDDR6, Dual-Fan
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest