Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• McMurphy

csendes tag

Sziasztok!
    Karácsonyi új konfig lassan 2 hónapja betegeskedik és sajnos több gyanusított is van a rendszertelenségre.
    Asus P5W DH Deluxe, C2D E 6400, Kingston HX 2x512 MB DDR2-667, MSI NX8800 GTX, Chieftec 400W + FSP X3 Booster 300W nVIDIA SLI táp, xp sp2.
    Hibajelenségek: game és PS CS2, Premiere2 alatt fekete képernyő csipogás majd restart, elmentett game-et nem tudja folytatni, minden veryhigh visszavéve mediumba akkor is,banális egyszerű picasa kép indexelés alatt is elhal :W
    Nem hallom hogy ha a megnövekedett teljesítményigényre a ventik felfutnának (mindegyik szabályzott inteligens) korábbi házhoz vettem az FSP tápot, de az nem szellőzött rendesen > így Chieftec ház 400-as táppal + a megmaradt FSP (25A a 12V ágon) elég kell hogy legyen a szörnyeteg 8800-nak.
    Az új házba költözéskor FSP táp elszállt, csípett a delej a házon keresztül, azóta is javítják, de kaptam újat.
    Lehet,hogy a vga kapott vmit ebből a szivárgásból? Azóta is van feszültség az usb portokon kikapcs után. :U ( jumperelés -ok- olvastam )
    Elöző lapomnál P4E800 Delux ha nem ment valami akkor kockázott, szaggatott de nem leállt stb, főleg nem PS alatt.3DM06 hiába fut le , valós progikkal kell(ene) bizonyítania.
    Win úraindítás kikapcsolva, nincs húzva sem, gyári msi driver 9.6.8.9 , több forceware driverrel próbáltam mindig volt vmilyen extra geometriai hiba a háttérben, tiszta scifi.

Kérném annak a polihisztornak a segítségét, aki az alaplap-vga-mem-cpu -k közül ráismerne ezen hibajelenségek okára.
    Milyen progikkal tudok tesztelni valós terhelés alatt? Everest értékek elfogadhatók, talán a proci kevés a vga meghajtásához,vagy a Kingmax inkompatible :F

THX

McMurphy

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák