Hirdetés
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thommyboj
aktív tag
Nem tudom aktuális-e még.
Csak pont most van nálam egy ilyen alaplapos gép. Hát elég furcsa dolgokat művel az alaplap. Főként a sata + ide kombinációt nem nagyon szereti.
A Core 2 Duoval nem csináltál rossz vásárt. Nagyon stabil procik. Az enyém tavaly került másik gazdihoz, de még most is tökéletes pedig már nem mai. A tápot viszont cserélném márkásra, minél hamarabb. Ezek a névtelen tápok hosszú távon nem kifizetődőek. -
vszylu
újonc
Sziasztok!
Segítséget, ill. tanácsot szeretnék kérni.
Ma vettem egy gépet, de nem tudom, hogy jól tettem-e?.Paraméterek:
Alaplap: ASUS P5PL2
Proci: Intel Core 2 Duo E6300 1,83 GHZ
Memória: DDR II.
VGA: ATI RADEON X550
Táp: ATX TRUST
HDD nem olyan nagy, de külső vinchim amúgy is volt hozzá.Ezek jók, vagy átvertek?
-
whiskeys
őstag
sziasztok. én kaptam ezt az alaplapot. win7el megy. szeretném ujrarakni a rendszert. kell valami driver ehhez vagy win7 megtalálja a szükséges progikat? köszike a választ.
Videokártya NVIDIA GeForce 7300 GS (128 MB)
Hálózati kártya Realtek PCIe GBE Family Controller
Alaplap neve Asus P5PL2 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
CPU típusa Intel Celeron D 346, 3077 MHz -
Korusz
csendes tag
Sziasztok új vagyok az oldalon meg a számtechben is szóval bocs ha hülye kérdéseket tennék fel. Na ennyit az önigazolásról
Van egy P4-es gépem ezzel az alaplappal (p5pl2) raktam fel win7-et és mint olvastam itt nekem sincs hang ha jól látom azóta eltelt 2 év szal az volna a kérdés van e változás azota van esetleg driver az alaplapi hang kártyához, win7-re?
Hang kártya az everest szerint: Analog Devices AD1986A @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]
a neten nem találtam semmit...
-
GardaY
tag
Cső. Nekem is van egy ilyen alaplapom de ha jót akarsz ne
vegyél ilyet. jólenne de...
olyan van h.: van hozzá a CD. felrakom a drivereket.EZT KÖVETŐEN
KÖVETKEZŐ BOOT UTÁN 5 PERCIG NEM LEHET SEMMIT CSINÁLNI!!!
MEG FELRAKTAM A DAEMON TOOLST ÉS KÖVETKEZŐ BOOT UTÁN AZUTÁN +5PERC
AJÁNDÉK !!! KÉKHALÁL(EZ NEM ENYIM) !!!
MA MÉG CSAK EZ A 2. WINDOWSOM
TEGNAP 4!! UNOM ezt a hülye windowsrakásokat..de ez csak xpnél van
win7-re meg no driver
DE ÉN ELADHATNÁM NEKED HA KELLENE!!! ÍRJ PRIVÁT MAILT ÉS +BESZ.!! -
Serafin
csendes tag
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=HPEy5xU6Uj31iLoX
Itt utánna tudsz nézni
Nekem az lenne a kérdésem, ugyan ilyen lapom van 0509-es Biossal. Na már most van benne egy 3 ghz-s P4 proci (630-as). a dram frekit tudom 220 mhz-ig emelni, utánna ha pl 221-re rakom kész vége, újra indítom a gépet és fekete képernyő. Próbáltam a pci/pci-x értéket beállítani semmi változás. 533-as memók vannak benne dualban. Ja meg állítom a 533-nak a frekijét és 220 után leugrik kb 400 valamennyire 578-ról , gondolom vissza osztja. De akár mire állítom, csak fekete képernyő.
Tápom egy 420-as lc power, mielödt azt mondaná vki hogy dobjam ki, kétlem hogy kellene, annó a 3200+ athlonomat vittem 4200+on úgy hogy a jelenlegi vga is rajta volt ( x1950 pro) és akkor az a proci kb 1.4-en ment voltban. Szal tanácsokat szeretnék kérni hogy mit tudnék még kihozni a lapból, sokan mondják bírja mint állat. Amire tudok még tippelni hogy a jelenlegi biosom nem szereti a freki állítást, talán a legújjabb ami hozzá van az segítene??Előre is thx a válaszokat
Üdv.: Serafin -
almi
senior tag
Sziasztok!
Valakinek valami tapasztalat, hogy ez a lap megeszi-e az Intel Core Duo E2180-as procit??
-
Csomag01
tag
hello
Az a problémám hogy nem jön be a bios (lap: Asus P5PL2, proci: P4 3.4GHZ) bekapcsolom vinyó pörög,ventik mennek,de se kép se hang... nem is pittyen... probáltam úgy is hogy csak a CPU van rákötve semmi más,probáltam más táppal,de semmi változás... elemet is kivettem már... de semmi.
Most mitévő legyek?Köszi.
-
Ahkee
csendes tag
Üdv!
Remélem még él ez a topic...
Azt szeretném tudni, hogy normális-e a következő beállítás:
Alaplap: Asus P5PL2
CPU: Intel Celeron D 341, 2933 Mhz (22x133)
RAM: 2 x 1GB Kingston 533 Mhz DDR2 (5-4-4-12 @ 266 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)
(3-3-3-9 @ 200 MHz)
Video: ASUS Extreme AX550 (512 MB)DRAM
SB arány 8:4
Úgy érzem, hogy nem hozom ki a maximumot a rendszerből. A RAM-okat vettem utoljára, de szinte semmi gyorsulást nem vettem észre.
Van ez a CPU Lock Free beállítás, amikor a CPU szorzóját 22-ről 14-re le tudnám vinni, de lövésem sincs, hogy hol és hogyan...
Ha valaki tud segítsen!
Akár itt is: ahkee@citromail.hu
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Ebbe a lapba: ASUS P5PL2/C tényleg csak max. 533-as RAM megy bele?
Esetleg valakinek van valamilyen tapasztalata?
Belemegy E2140-es proci?Előre is köszi!
-
rootkiller
őstag
Ma vettünk haveromnak ebbe a kacatjába egy C2D E4500at, és nem kompatibilis vele.
-
rezeze6
csendes tag
üdv,
ma vettem egy p5pe-vm 865G chipsetes lapot, mert a régi elszállt és nem volt pénzem mindennek a lecseréléséhez. Ebbe meg még belement az AGP-m meg a p4p8x -be való DDR ramom. DE. Valami nem jó. Mert a proci amit vennem kellett az úgy sípol,h azonnal ki kell kapcsolnom a gépet, szétszedtem már ezerszer és minden úgy van betéve ahogy a rajzokon..és sipol és mellesleg nem kommunikál a monitorral se
Ördögi kör ,h úgy kellett vennem cuccot ,h alaplap+proci. most baszhatom megin melyik a szar, mer ugye a régi az még 478as cucc..
Lehet ,h a memória az ami nem smakkol?
itt a lapom:
[link]
celeronD 347-es proci van benne és TwinMOS DDR SDRAM-mal próbálom (400Hz).
valaki?? -
zedii
aktív tag
ez érdekes dolog. én most akarok ilyen deszkát venni, hozzá procit vlmi közepest, igazából munkára kell, irodai felhasználás valamennyi photoshop stb, egyszóval nem tuningra meg nem erőforrást igénylő játékokra. az a kérdés, h mennyire stabil ez a lap és a régi agp -t radeon 9550 tudom-e használni, mer nem szándékozom új vga-t venni.
kösz -
thomeef
őstag
Helló lenne egy fontos kérdésem!Hasonló problémám van mint a lentebb hozzászóló x550 tulajdonosnak!
Vásároltam egy Asus p5pl2-e 775ös alaplapot hozzáillő cpu-val és rammal, viszont a régi inno3d 6600 512mb ddr2 pci-e videókártyámat belerakva a gép még csak a post képerőny sem hozza be vagyis nem működik benne a vga.Amugy a régi gépembe visszarakva tökéletesen fut.
Beleraktunk egy inno3d 8800gts vgat amivel teljesen jól működik csakhogy ez nem az enyém.
Tehát egy olyan vgat szeretnék vásárolni ami megy is az alaplapomban.
ui: azért lehet szar mert a régi vgam ddr2-es a 8800 meg ddr3as?
mi lehet a baj,a 6600ossal még a bios sem jön be -
lúzer
veterán
Kösz!
Mellesleg ez a mobo is támogatja a nagyobb frekit nem?
Adatai:
Intel 945, Intel Core2 Duo/PentiumD/Pentium4/Celeron4 533/800/1066 MHz FSB (LGA775), EATX, UDMA 33/66/100, S-ATA2, 1PCIExpress(x16), 2PCIExpress(x1), 3PCI, Dual Channel DDR2, PCI GIGA LAN, PCI audio 6CH, USB 2.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Analóg fényképezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Death Stranding (PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest