- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SN2O
aktív tag
válasz
Flashget #1513 üzenetére
Végülis rászántam magam, hogy felrakjam, de azért jó lenne tudni, hogy mégis melyek azok a procik amiket mostantól támogat
Hátha rászánom magam, hogy lecserélem a jelenlegit valami relatíve ujabbra(férre ne értsétek: Core duóról meg hasonlókról nem is álmodok, hogy biosfrisítéssel támogatja valaha is)
-
SN2O
aktív tag
Tudja valaki, hogy milyen ujabb procikat támogat a lap, a 0701-es biossal?
Ez van odaírva mellé:
''Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com.tw/cpusupport/cpusupport.aspx.
Fix Smart Fan cannot control by PC Probe 2.''
Csak az a baj, hogy még mindíg nincsenek kiírva a cpusupport oldalra az ujabb cpu-k! -
SN2O
aktív tag
válasz
Degradator #1485 üzenetére
Mi volt a gond?
9.0c már benne van az sp2-ben de bizonyos frissítések nincsenek!
A legegyszerűbben úgy tudnád megoldani, hogy feltelepítesz egy olyan játékot ami viszonylag ''új'' és az a telepítés után frissíteni fogja neked a dx-et!(feltéve, hogy igazam van és nem valam más sikerült félre nálad!) PLompany of heroes ha jól emlékszem fel akarja rakni a dx updateket telepítés után!
-
SN2O
aktív tag
válasz
Degradator #1483 üzenetére
A felső vagy az alsó slotba raktad be a kártyát?
-
SN2O
aktív tag
Sziasztok
Melyik az a ''legújabb'' proci ami elmegy a sima P5ND2-SLi -ben, tudja valaki? -
SN2O
aktív tag
A sima P5ND2-SLI támogatja a SATA2-es winyókat is vagy csak a sima SATA-t?
(Valószínüleg csak nem vettem észre valahol a SATA2 feliratot, de biztos ami biztos elöbb megkérdezem tőletek!) -
SN2O
aktív tag
válasz
Sir McMonk #1070 üzenetére
Annyit tudok, hogy a deluxe verziónál ez általában azért fordul elő mert támogatja a ''Hot swap'' funkciót(azaz menet közben lehet rá SATA-s winyót csatlakoztatni és leválasztani!
Sima P5ND2-SLI -d van vagy deluxe? -
SN2O
aktív tag
válasz
Multikiller #1036 üzenetére
Priviben keress meg és megadom a címét!(Nem akarok sokkal több felesleges hsz-t ide) Egyébként merre lax?
Egyébként én nem a sima P5ND2-ről beszéltem hanem a P5ND2-SLI-ről, amibe szintén két VGA megy! -
SN2O
aktív tag
válasz
Multikiller #1032 üzenetére
Te megkeveredtél mint sumi monacó alagutjában
Azt mondtam minimum 5000-el olcsóbb mindenhol, de konkrét árakat nem mondtam és azt se mondtam, hogy ne lenne olyan ahol akár 15k is lehet a különbség!
Én annak a boltna az árlistáját nézem ahova gyakran járok, itt 35000Ft a P5WD2 és 25000 a P5ND2-SLI. Viszont előző hónapban 31250Ft-ért tudtam volna P5WD2-t mert valamilyen oknál fogva olcsóbban jutottak hozzá, így olcsóbban is adták -> csak 6000Ft volt a különbség. -
SN2O
aktív tag
válasz
Multikiller #1028 üzenetére
Én P5ND2-SLI -vel 3,4GHz-n használom pedig nem szeretek és nem is szoktam tuningolni
(P5WD2-vel szemben annyi előnye van ennek a lapnak, hogy minimum 5000FT-al olcsóbb!)
-
SN2O
aktív tag
válasz
Api(cs:s) #1005 üzenetére
ASUS EZ Plug -nak hívják azt a csatit.
Az hü***ség, hogy nem jó tuningbarát a 64bit-es Xp
Teljesen megegyezik a 32bit-es -el, mindössze annyi a különbség, hogy ki tudja használni a 64bit -es proci előnyeit! És ezért gyorsabb.
Hátránya, hogy a legtöbb programból is 64bit-es verzió kell, de a legtöbb esetben a normál 32-es progik is gond nélkül elmennek rajta. Az újabb játékok mindegyike működik rajta, viszont a régebbi játékok előfordulhat, hogy nem mennek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest