Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
T.Peter #1107 üzenetére
Erre sajna nincsen ésszerü magyarázat! Már hallotam pár embertől h a lapja nem szereti a vinyókat... Próbáld meg vinyók nélkül! Úgy el e indul? S frissítsd fel a biosodat! Erre nem tok én segítséget adni sajnos! Nállam nem voltak még ilyen problámák! Mondjuk nállam WD vinyók voltak töbnyire most 1 db samsung van. Eddigi panaszosok töbnyire samsung vinyóval rendelkeztek! De olvass vissz forumban!
-
-
válasz
T.Peter #1023 üzenetére
Mennyin hajtod az E6750-ed a lapban FSB , szorzó , feszültség ? Javaslom az ORTHOS-t futtasd le külön a ram , külön a proci tesztet . 30-30 percen át ! Milyen ramjaid vannak és milyen beállítások mellett használod ?
dzsóbácsi Szomorúan hallom hogy a + os lapok csak ennyit mennek
-
hehehehe
tag
nekem nem gond a biosfrissites...sztem elindul vele max kisebb orajelen ismeri fel vagy valami de sztem azt engedi..ha meg nem akkor tudok szerezni nem 1333as procit.
650i meg nemtom..akkor mar inkabb a p35 (persze tudom jo meg minden de annal azer a p35 tobbet kinal joval szal akkor mar inkabb az...) -
hehehehe
tag
az 1333as procikat az nvidia is tamogatja, tehat az nem kimondottan szamit barmifele pozitivumnak.nem hiszem hogy barmi kulonbseg lenne hogy nativan vagy bios-frissites utan megy csak benne a proci...naja az ar az telleg a P35 mellett van. 680i-ben az esata hianya zavar a legjobban, meg persze a melegedes.volt szerencsem egy lanpartin osszehasonlitani egy evga-s referencia 680i-s lapot egy gigabyte p35-ds3al es erezhetovolt a kulonbseg.pedig az evga-n aktiv hutes volt...tolta is a meleg levegot az alatta levo grafkartyara...pont a GPU-ra fujta felulrol a levegot...
-
hehehehe
tag
p5n32-e sli. sajnos megvarni az uj chipsetet mar nem fogom mert mar lassan egy eve varok, most eroteljesen gondolkodom hogy P35 vagy 680i...igazabol sli nemhiszem hogy lesz csak teccett nehany dolog ezen az alaplapon, viszont hianyolom az esatat...
azt hiszem megfogadom a tanacsod es inkabb a P35 kornyeken nezek szet -
ocsesz
aktív tag
Hali!
Először is üdv. a klubban!!!
Ehhez a procihoz 1102-es bios kell minimum,ha ez alatt van a bios akkor nem tudom hogy elindul-e de ha igen egyszerű a megoldás.Letöltöd a legújabb biost az asus oldaláról 1203-as,és van hozzá egy asus update nevü program [link]
ezzel egyszerűen tudod frissíteni windows alatt.Ha viszont nem indul el a procival akkor inkább vidd el hozzáértő emberhez az dos-osan megcsinája.-Ehhez én se értek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest