Aktív témák
-
zsoann
tag
hogyan??? visszavetted a ram sebességet?..mert én egyszer úgy kellett tennem....ugyanezt produkálta...win telepítéskor fagyi.
-
Myki19
aktív tag
Megoldottam
-
Myki19
aktív tag
Lehet az a probléma hogy a Winyóm 160Gb és az WinXp-nem servicepack-os és ezért van kékhalál állandóan?
-
Myki19
aktív tag
up!
-
Myki19
aktív tag
up!
-
Myki19
aktív tag
válasz
FordPrefect #14 üzenetére
biztosan hogy támogatja!
-
FordPrefect
csendes tag
Üdv!
Bár nem teljesen ide tartozik, de hátha tudtok segíteni. Most halt be az MSI alaplapom (645 Ultra). Néztem helyette másikat és ez kb. megfelene, csak annyi a gondom, hogy nekem egy 1.6 GHz-es Willamette magos (256 kB L2 Cache) prockóm van. Seholsem találtam az ASUS-nál arra vonatkozó infót, hogy támogatja e ezt a procit. Nem tud valaki valami okosságot? Nem szeretném kicserélni a procit is. Erre most nincs költségvetésem.
Köszke és bocs az off-ért
[Szerkesztve] -
Myki19
aktív tag
Most megint félig elment a telepités azt reboot
nagyon mérges vagyok!
-
Myki19
aktív tag
hát most beleraktam egy másik memoriát szintén Samsung de ugyan ugy szar hát nem tudom mi lehet a hiba
-
Digital
addikt
Valami hibaüzenet
-
Myki19
aktív tag
Alaplap is lehet a gond bár zsir új de mégis!
-
Myki19
aktív tag
Hi!
Mi lehet a gond nem megy fel rá a Windows mert állandóan kékhal meg rebott?Talán a Samsung memoriát nem szereti?
Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- War Thunder - MMO Combat Game
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest