- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Aktív témák
-
RudiG
tag
Egyébként öcsém NÉRÓ-t pl utálja az asztali gépeknél is, mert mindig elbassza állítólag a lemezeket, és asszem vm Ashampoo-t istenít és használ.
Én azt szeretném kérdezni, hogy pl kocsiban mennyire szabad bekapcsolt állapotban tartaní a notebookot menet közben. Gondolok itt arra, hogy az ölemben van és pl gépelek, vagy filmetnézek,etc, ill. arra is, hogy mellettem van az ülésen (talán itt emiatt nagyobb mennyiségű és mértékű rázkódás érheti)
Esetleg van vknek vm általános jótanácsa kezdő notebookosok számára? Gondolom húzni nem nagyon szabad mint az asztalit...
Illetve az is érdekelne(lehet már mondtam/kérdeztem), hogy milyen külső vinyó tokot ill TV tunert érdedmes venni, mire kell figyelni, ill. mit kell mérlegelni? Létezik vmféle távirányítási lehetőség(pl usb-s távirányító, amivel médiaplayer-t éehet vezérelni, kikapcsolni a gépet, meg ilyenek?
Aktív témák
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest