Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyer
senior tag
Asus a7k-m ujra szervízbe van, hát majd meglátjuk mi lesz mert mostmár elegem van...változatlanul rossz a gép.
-
Skyer
senior tag
Nekem az Asus A7K 7S059 es gépemet már másodjára kéne vinni szervízbe, holott már alaplapot cseréltek benne és a helyzet még katasztrófálisabb mint volt..akad a 3d winflip, 3d alkalmazások szaggatnak stb..Vista van rajta, badsectort kapott a winyo stb..
Most micsináljak?
-
Skyer
senior tag
Igen mert asszem a szigetszentmiklósi szervizükbe már nem vállalják a javítgatást.Amúgy ha gariztatni akarsz hívd fel a számot kijön a futár elviszi a gépet, felveszi a jegyzőkönyvet és vissza is hozzák. Már nemtudom pontosan mi a szolgáltatás neve, de egyre többen veszik fel ezt a fajta megoldást!az ACER volt az első.
-
Skyer
senior tag
Próbálgatom a VGA drivereket de valahogy nem nagyon akarnak bejönni...Mindegyiknél a kép vagy homályos vagy szintelen vagy egyszerűen lelassítja a rendszert..Amit az asusról szedtem le azzal tök jó és a képe is szép. De nemtudom hogy a Dx10 működik e hiszen a 3d mark Vantage szerint igen, az Assassins Creed szerint viszont nem..
-
Skyer
senior tag
Szia!igen mivel magán a lemezen is ez van...A DirectX ebből a szemszögből betud kavarni valamit?CSak kérdezem.Az előbb a 2008 as DX volt fenn,de nemtudom van e rá szüksége a Dx9 es játékoknak mivel a Vistán az Sp1 is fenn van, beleintegráltam!Tehát elvileg a DX et is update elte
-
Skyer
senior tag
Én a Cod4 et tolom rajta élsimitás nélkül 1440x900 on, egész jól fut de nem értem mért akad be néha néha egy picit..Zavaro mert kijön tőle a szemem lassan. Itt már produkált olyant hogy lelőtte magát a gép és kikapcsolt
Amúgy a gyárilag hozzá adott VGA driver nem jó mert nem működik a DX10 es része..Mit tudok tenni?Moddingoltam egy drivert a 8.6 ost, azt szoktam feltenni de mivel moddingolt nem kifejezetten ehhez a kártyához való. HD2600 as van benne, esetleg van valami tipped honnan tudok nem moddingolt friss VGA drivert túrni hozzá?
-
-
Skyer
senior tag
Hali!Windows Vistám van az Asus A7k notimon és a Hd2600 as VGA-ra az EVEREST mindig ezt dobja fel:
GPU órajel: 297 MHz (eredeti: 500 MHz)
Namost hogy is van ez?Megnéztem Xp-n,ott ugyanez a helyzet. 2 ilyen gép van, mind2 nél ez van. Már 2x kikapcsolt ma a gépem csak úgy magától és olyan forró levegőt fújt ki hogy az nemigaz.Vajon miért??Tudja valaki?Mert én nem!Gondolom túlmelgedett és kilőtte magát de ezt hol lehet megtalálni hogy mennyi a Shut down hőmérséklet. Ezen felül a legtöbb játék grafikája akadozik de csak akkor ha megyek: Pl Cod4, Medal of Honor Airborn. Pedig 1440x900 on is vinné mind2 játékot, a mohaa-t maxon és mégis akad. nem értem.Pedig ha megállok és forgok akkor nem!!
-
Skyer
senior tag
válasz
Devid_81 #5718 üzenetére
Sztem ne add alább és ne hagyd hogy a szervíz megalázzon!Sztem nyugodtan vidd be akármi bajod van vele kötelességük kijavítani.Anno nekem az FSC szervizesek reklamáltak hogy nem kompantibilis ramokat nyomatok és ezé gubancoskodik de leintettem őket.Az hogy mekkora memot futtatsz sztem ez teljesen magánügy,a szerviznek ehhez semmi köze.Ők javítsanak ne kritizáljanak
-
Skyer
senior tag
válasz
tom1980 #5384 üzenetére
Ezeket az újabb gépeket nem szabad már Xp-n üzemelni. Én úgy vettem észre inkább hátrányára van mint előnyére. Dobj fel egy vistát a Power for gear meg egy hülyeség. Nem jó semmire. Ha lehuzod úgyis akkumlátorra vált nem kell ahhoz power for gear. Hameg rádugod akkor...sztem te is tudod.Használd egészséggel a gépet.
-
Skyer
senior tag
válasz
partbal #5379 üzenetére
Szia!Nem akarlak elkeseríteni de nekem is hd 2600 as VGA-m van. Xp re csak moddingolt drivert tudsz feltenni ami már nem olyan mintha a gyárból jött volna. Nekem kurva sok játék nem fut jól ezzel a VGA val pl : COD4, Medal of Honor Airborne. Ezek 1440x900 as felbontásba meghalnak és akadnak, de nem a grafikai és fps alacsonysága miatt hanem kitépem a hajam mert már nemtudom. Most ugyan vista van fenn és 3x annyi ramot eszik minden program mint amennyit kéne de XP-n detto ugyanez. Szóval ha találsz olyan drivert ami Xpre is jó és futnak vele akadásmentesen ezek a játékok az említett felbontásban, akkor azt üzend meg nekem is. Ha vistára találsz az is jó mivel csak vista driver CD-t kaptam hozzá. A MOHA pl ezzel szállt el az előbb:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: MOHA.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.1030.0
Alkalmazás időbélyegzője: 46c2c5c0
Hiba – modul neve: MOHA.exe
Hiba – modul verziója: 1.0.1030.0
Hiba – modul időbélyegzője: 46c2c5c0
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00006259
Operációs rendszer verziója: 6.0.6000.2.0.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: c4b3
További információk 2: c67b87bab8bb5bf11e6604f8354749e1
További információk 3: db30
További információk 4: df0aa232f11d8209f3d837a38f069e61Ugyhogy vagy nagyon instabil a cucc vagy nincs hozzá rendes működő meghajtó szoftver. Azt már mondani sem kell hogy kifejezetten a játékok miatt vettem AMD-t ami itt egy Turion X2 TL60 as.A gép pedig Asus A7K. Érdekesség képpen megjegyezném hogy pl az olyan erős gépeket kérő alkalmazás mint Assassins Creed, az 1440x900 as felbontásba minden 3/4 en 26 fps el fut Dx9 be. Dx 10 be már nem...Most van a VGA, VAgy a vista vagy a gép szar. XPhez egy meghajto drivert sem találtam szinte, bár amiket leszedtem az jó de vagy ez vagy az nem működik jó. Pl infrához nincs is Xp driver. De tényleg nem tudom hogy most milyen op rendszert használjak milyen meghajto driverekkel mert amit adtak hozzá VGA drivert az nem is tudta futtatni DX10 be a játékokat. Akkor mi értelme a Dx10 es VGA-nak?Pl assassins creedbe minden fehér és átlátszó volt hiába tettem fel legujabb directx et. Na mind1 Asus A7k nemtudom jó vétel volt e...
-
Skyer
senior tag
Szia!Mivel grafikus vagyok ezért a 12 colos kijelző PShez brutál rossz, ráadásul a betük is nagyon aprok rajta. Én 17 colos A7K-n dolgozom ez tökéletese alkalmas erre. Subnotiért 248.000 sztem nagyon drága!Deha cipelni akarod és jó gépet akarsz akkor ennek az A7K nak van 15 colos változata is,és az ára is baráti, sztem alkalmi vétel lehet.
-
Skyer
senior tag
Még mindig van az eszközkezelőbe egy ilyenem Aminél csak egy sárga kérőjel van (ismeretlen eszköz XPnél):
PCI szabványos ISA híd
Részletek fülnél: ACPI\ITE8707\... valami xar még. Nekem ez semmit nem mond. WTF?
Köszi előre is! Asus A7K notim van.
-
Skyer
senior tag
Asus A7K notim van és fennvan a Catalyst legujabb driver ami ugye egy moddolt, mivel amit gyárilag adtak hozzá az semmire nem jó. Nemtudom az ÉS jelet leírni sehogysem (altgr+c), nagyon zavaro mert PHP programozásnál ez egy nagyon fontos karakter. Kikapcsoltam már a catalystba a hotkeyeket, de így sem jó.
-
Skyer
senior tag
válasz
Kicsirics77 #5255 üzenetére
jaja néztem de kb sz.a.r. sincs rajta Xp-hez. Nemtudom minek nyomják ennyire a vistát.Még a helpdesk sem tud küldeni hozzá driver lemezt XPhez.
-
Skyer
senior tag
ÉN még mindig nem találom a gépemhez ezt a : ATI RS690M ..Valami még mindig felkiáltójel a rendszerbe és már kizárásos alapon ez maradt, ez a driver. Valaki dobjon egy linket mer már a hajam tépem. Win XP hez!!!!
-
Skyer
senior tag
Sziasztok! Sehol sem találok a gépemhez (Asus A7K 7S059) WinXp drivereket. Se a honlapon se sehol. Valaki tudja hogy lehet erre a gépre ikszpét rakni?Még Vistát se kaptam hozzá,csak egy vistás driver lemezt.Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nők, nőügyek (18+)
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest