- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Megvásárolható itthon a Poco Pad M1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Socket AM4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Permet Elek
senior tag
Szobahőn tartom. 22 - max.30. És direkt használom néha. Itt az a problémám, hogy használat nélkül esik 1%-ot. 1-2 hetente. És pont azért merítem/töltöm fel időközönként, mert a sok állás se egészséges. Más meg azzal dicsekszik,hogy sose veszi ki, mégis 100%-os 1év után is. Igaz 100% akku nincs. Max a program nem mutatja a valóságot. Én is lesek mikor 100-at mutat, mikor tudom, hogy nem annyi.

-
Béci.
csendes tag
Bocsi, már nem tudom szerkeszteni, de ha már írok ide:
Épp a minap történt, hogy minden előjel nélkül, egyszerűen leállt, nem szakszerűen, hanem mintha elfogyott volna az áram, pedig aksi is bent volt, csurig töltve, meg be is volt dugva (tudom hogy az aksinak nem egészséges, de épp fontos volt hogy hogy csak fel tudjam kapni)
Azóta nem jelentkezett, illetve nem is találok semmi rendellenességet, még a windowsnak sem tűnt fel, hibanaplóban sem, sehol, de azért kicsit megijesztett hogy már előjött az első probléma a baba gépemmel
Erről esetleg valakinek tapasztalat? -
-
fuze
őstag
Nekem a VLC-ben néha kiszürkül a kép, már ha megakadásnak számít. Viszont ez korrigálható valamilyen cache beállítással vlc-n belül. Játékoknál ilyesmit nem tapasztaltam.
Egyébként nem csak egy átfestett N széria, mert itt tudtommal komolyabb a hűtés. Emellett az összeszerelési minőség is sokkal jobb mint pl az n550jv-nek.
No igen, a visszafogottabb ROG megjelenésnek én is tudok örülni

-
TheProb
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Megvásárolható itthon a Poco Pad M1
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BLACK WEEK! Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- IRÁNY A KARIFA! Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Dell Latitude 7480, 14" FHD Érintő kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Szá
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx