- Steam Deck
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha használsz nero progit, akkor az optikai pörgési sebességét a drivespeed segítségével tudod "csendesíteni"!
a rendszerrel induló programok; futtatás -> msconfig -> automatikus indítás fül -> pipa ki, amelyik progi nem kell...mondjuk én utóbbira az easycleaner - rendszerindítás felügyelőjét használom! a progi tisztogatásra alkalmas még többek között!
-
kano
nagyúr
Én megnéztem a Kingston honlapján, hogy a notimhoz melyiket ajánlják és megrendeltem egy szekszárdi boltban. Azért ott mert ott meg is adták az eredetileg járó élettartam garit rá és még ott is volt a legolcsóbb.
Pesten van aki 1év garit van aki 5 év garit vállalt rá.
A zúgásra senki, semmit? Nincs senkinek X51R notija? Ja és nem csinálja ezt mindig.topee
De én XP-t használok, mert a Vistától kirázott a hideg. -
bnss
veterán
Indokolt esteben érdemes lehet a BIOS frissítés, nem régiben volt hűtés probléma, mait egy BIOS update oldott meg. Asus esetén annyira nem bonyolult ez a művelet, de ha nem szükséges, akkor kár belefogni.
1Gb memória nem ad okot ilyen problémára, milyen op rendszer van a gépen?
-
bnss
veterán
Én előszöris megnézném a háttérben induló programokat/szolgáltatásokat, ha kell gyomlálék egyet (mennyi fizikai memória van a noteszodban?). Ha semmi különös nincs a háttérben induló programok között, akkor jöhet egy driver frissítés, esetleg egy víruskergetés (spyware-el együtt). Esetleg még virtuális memória megnövelése, bár ez sem javítana sokat a helyzeten a sok swap miatt.
-
bnss
veterán
Ez nem Celeron, a matrica szerint sem (Ha celeron lenne, akkor olyan matrica lenne, ill. a POST Screen előtt, az Asus logo mellett is celeron logo szerepelne - más kérdés, ha ez a megjelenítés ki van kapcsolva).
Nem érdemes procit cserélni, ez nem asztali gép, hogy pikk-pakk kicserélem a CPU-t majd übertuningal felhúzod sokgigahertzre.
Külső egérrel vagy a tapipaddal sem tdsz pozícionálni? Szvsz ez szoftveres bibi.
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
Még talán az Everest tud valamit mondani, ha az sem, akkor óvatosan leszeded a takaró elemet, és megnézed mi van a modulra írva.
legiaap: az alaplapi drivert esetleg próbáld meg újra rakni, ne BIOS flasheléssel kezd, hátha nincs is szükség rá.
Tonyk: lehetséges, különösebben nem foglalkoztam az Ati mobil megoldásaival, de pótlom a hiányosságom. Itthon is jár hozzá táska és egér, persze csak ahhoz, emylikhez odaírják. A kiskerek nem igazán tudják "lenyúlni", mert egy nagy dobozban van az egész, azon belül egy kisebb doboz, amiben a notesz található, ill. mellette fóliában a táska.
-
bnss
veterán
Fogj egy CPU-Z-t és nézd meg a Memory fület, mindjárt megtudsz többet is a modulokról. Általában azt szoktam javasolni, hogy olyan helyen vegyél bele memóriát, ahol azonnal ki lehet próbálni a modult/modulokat, ha esetleg inkompatibilitás lépne fel.
Én most Kingston modult rendeltem (mert az A-Data modulok nem jöttek 3 hete), erre mondták a legtöbben, hogy a legvalószínűbb, hogy menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Acer notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Linux kezdőknek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest