- Milyen videókártyát?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trefi84
üzenetére
az eszközkezelőben távolítsd el az egész csatornát, amin az optikai meghajtó van, majd noti újraindít, és várd meg, amint újra felismeri és telepíti, hátha rendesen illeszti eztán!
milyen oprendszer van fent?zardani; notiknál nem nagyon lehet 60 hertz feletti értéket beállítani! a vga illesztve van rendesen? színminőség 32 bit? színkorrekcióval nem lehet játszani?
-
Manitou
veterán
válasz
trefi84
üzenetére
Ezt nézted ki?
ASUS K70IO-TY009LÉn is ezzel "szemezek" most.
Nem tudja valaki mi a különbség a
ASUS K70IO-TY009L és a
ASUS K70IO-TY009L-S között? Mert árban az S drágább, de nem látom miért.( vagy talán oprendszer miatt?
)Azon vacilálok még hogy ne vegyek e inkább K70IO szériából olyat amiben
Core 2 Duo T6500 van és 1GB-os GT120-as kártya.Van jelentősége az 512 vs 1Gb-os GT120-nak? Vagy csak parasztvakítás rajta az 1Gb memó?
Esetleg jöhetnek más ajánlatok is, ami kéne:
17 colos kijelző
4GB ram
Core2 Duo
GT120-as kártya vagy erősebbÁrban 200k kb a plafon, de nem baj ha kevesebb.
-
huntenseN
tag
válasz
trefi84
üzenetére
Szia!
Nekem tegnap hozta a futár a K70IO-mat
Teljes mértékben meg vagyok elégedve vele, hangja gyakorlatilag semmi, még amikor 3dmarkot futtattam, akkor sem hallottam szinte semmi hangját, és a laptop billentyűzete, és a touchpad körül is szinte hideg volt..
Ha játékra kell, akkor mindenképp ezt vedd, mert viszonylag erős vga van benne (GT120M, sokkal jobb mint a HD4570)
Proci ugyan nem túl erős, de szerintem nagyon jól teljesít a T4200 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)
Teljes mértékben meg vagyok elégedve vele, hangja gyakorlatilag semmi, még amikor 3dmarkot futtattam, akkor sem hallottam szinte semmi hangját, és a laptop billentyűzete, és a touchpad körül is szinte hideg volt..
Pyttawrx