- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
NoOne92 #36602 üzenetére
A whisper mint tudjuk suttogást jelent. A korábbi néma (silent) módot manapság inkább így hívja a gyártó, hiszen ha valamennyire hűteni akarunk, annak lesz valamennyi hangja.
Korábban performance-, auto-, és silent módok voltak, manapság az utóbbit váltja a whisper, amit vélhetően a taiwani csapat a rendelkezésére álló eszközökkel képes volt "súgó mód"-ra magyarítani.Persze hogy hűvösebb ebben a módban a géped! Ez a lényege, hogy csak annyi kakaót enged a rendszerbe, amennyit ebben a halkabb módban, kevésbé pörgő ventillátorokkal relatív hidegen tud tartani.
Engem az lep meg legjobban, hogy gari lejárta utánig kibírta a procid pasztája. Mi az i5-10300H Tufunkat félévente kentük. Igényelte. De mi soha nem láttunk ilyen alacsony, 70 fok körüli hőfokot. Ha fingattuk, akkor 80-90 fok zokszó nélkül.
Energiagazdálkodás menüben lehet állítani, hány %-on pöröghet a proci. Kezdd 99%-kal, és ha még úgy is túl meleg, akkor haladj lefelé.
-
DonDragonka
őstag
válasz
NoOne92 #36602 üzenetére
Na akkor most jól figyelj...
Dobj el minden okosságot, minden pasztát, minden segéd progit és egyéb felesleges dolgot. Talán egyedül a hűtő padot tartsd meg.
Mondom mit csinálj e helyett...
Fogd meg a notit, kapcsold ki, csukd le, pakold el táskába a táppal együtt...
Ezt megelőzően keresd meg KillHates mestert és a vele egyeztetett időpontban vidd el hozzá a notid...
Garancia vesztése nélkül fogja megoldani tartósan a problémád.Hidd el nekem, aki kb fél évig baszakodtam mindenféle trükkel és nagyon sokat költöttem is rá de igazából eredményt csak az hozott kompromisszum nélkül amit a mester tett...
Hajrá
-
válasz
NoOne92 #36602 üzenetére
Igazából én erre két rétű választ tudnék mondani. Vagyis lehet kettőt de hasonlót. Nekem az Inteles változat van tehát F17. Még nincs egy hónapos. A hőfokok nekem szinte kiválóak. 80 at sem ütjük. Már amikor nagyon figyelem. Játékok alatt nálam is turbo ba van rakva. Ez evidens.
Én azt mondom neked, hogy három évet eddig szépen ment, akkor ne most akard visszavenni a gép teljesítményét. Meg ha ennyi ideig így elment, akkor nem lehet, hogy a mérnök gondolt erre és így van kitalálva egyszerűen? Szerintem igen. Használd nyugodtan és egészséggel.
Most annak viszont örülök, hogy három éve nyúzod a géped és (vajon minden más tekintetben is bírja értsd kopások ilyesmi) ennyire bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Eladó Dobozos Új ASUS TUF A15 Gaming Laptop
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest