Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HartgeH3-2.8

addikt

válasz GoodSpeed #36082 üzenetére

Feltettem legutóbb az AC-t. Basszus mmva jó!! Élem most ezt a turbo gomb bekapcs, max power és hajrá dolgot. Eddig volt venti parám, hogy kímélni akarom a gépet, hogy ne menjen bele a méter a ventikbe. De ugye akkor engedi magasabbra a hőfokot. Amikor vissza alap feladatokhoz, akkor silent mód. Nagyon jó tetszik, és kicsit így user kontroll alatt tartom a dolgokat, és max power mellett sem vészes a hőfok, hisz pörgeti jobban a ventiket. Ez így most tetszik, mert bízom a ventikben.

Aura Sync / Aura wallpaper: Bakker, nagyon atom. Külön beállítás van, hogyan pulzájon villogjon színváltozzon a háttérkép :Y és vele együtt a billentyűzet. Azt írja vegyem figyelembe hogy computing van, rányomtam ok figyelembe vettem. Nagyon baró!
    Elképesztően jók ezek a szinte élő, kicsit Cyberpunk jellegű hátterek. Sikerült összehangolnom a bill RGB-vel is, szinkronban tolja, már amennyire tudja, mert ugye nem gombokénti külön RGB van, de ez legyen a legnagyobb gond.

Kép:

GPU/TUF:
    Annyit szeretnék a fentiekhez hozzátenni, hogy nyilván a szintetikus tesztek közötti összehasonlítást nyers adatokkal értem, de nem mindenki hardcore laptop gamer :U , és nem mindenki szeretne ennyire kis zárt térben, 200 fps-t előállítani, átlag 90-95 fok mellett. Én ha meglátom, hogy 75 már az frusztrál, pedig az még egy biztonságos szint. A 60-65 mellett vagyok nyugodt. Valószínűleg ezt az Asus is tudja, ezért van ennyi gpu verziós gép konfig. Meg nyilván az alsó kategóriát is el kell adni valahogy..

Ryzen:
    Melóba vágtam videót, tovább lépett a Youtube egy 8k-s teszt videóra észre se vettem, úgy konvertáltam, meg vágtam, hogy ment háttérbe a 8k vidi. Nem normális ez a Ryzen, ez egy idegbeteg állat. NEM TUDOM SEMMIVEL megfogni. Ha 300 alkalmazás fut a háttérben akkor 300, nem érdekli. Elképesztő. Harminc év Intel után lehet váltok. Kaptam közösségi streamer gépbe most egy 5600X-et 6 mag 12 szál megnézem milyen. Ha jó akkor belenézek majd egy Ryzen konfigba.

Szerk:
    Raiu, azt vedd ami tetszik miután mindent infót, és tanácsot elolvastál.
    Talán ez a legfontosabb. Te fogod használni.
    Engem 850 negatív vélemény sem tántorított el a TUF-tól, és jól döntöttem.

Új hozzászólás Aktív témák