- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #36082 üzenetére
Feltettem legutóbb az AC-t. Basszus mmva jó!! Élem most ezt a turbo gomb bekapcs, max power és hajrá dolgot. Eddig volt venti parám, hogy kímélni akarom a gépet, hogy ne menjen bele a méter a ventikbe. De ugye akkor engedi magasabbra a hőfokot. Amikor vissza alap feladatokhoz, akkor silent mód. Nagyon jó tetszik, és kicsit így user kontroll alatt tartom a dolgokat, és max power mellett sem vészes a hőfok, hisz pörgeti jobban a ventiket. Ez így most tetszik, mert bízom a ventikben.
Aura Sync / Aura wallpaper: Bakker, nagyon atom. Külön beállítás van, hogyan pulzájon villogjon színváltozzon a háttérkép
és vele együtt a billentyűzet. Azt írja vegyem figyelembe hogy computing van, rányomtam ok figyelembe vettem. Nagyon baró!
Elképesztően jók ezek a szinte élő, kicsit Cyberpunk jellegű hátterek. Sikerült összehangolnom a bill RGB-vel is, szinkronban tolja, már amennyire tudja, mert ugye nem gombokénti külön RGB van, de ez legyen a legnagyobb gond.GPU/TUF:
Annyit szeretnék a fentiekhez hozzátenni, hogy nyilván a szintetikus tesztek közötti összehasonlítást nyers adatokkal értem, de nem mindenki hardcore laptop gamer, és nem mindenki szeretne ennyire kis zárt térben, 200 fps-t előállítani, átlag 90-95 fok mellett. Én ha meglátom, hogy 75 már az frusztrál, pedig az még egy biztonságos szint. A 60-65 mellett vagyok nyugodt. Valószínűleg ezt az Asus is tudja, ezért van ennyi gpu verziós gép konfig. Meg nyilván az alsó kategóriát is el kell adni valahogy..
Ryzen:
Melóba vágtam videót, tovább lépett a Youtube egy 8k-s teszt videóra észre se vettem, úgy konvertáltam, meg vágtam, hogy ment háttérbe a 8k vidi. Nem normális ez a Ryzen, ez egy idegbeteg állat. NEM TUDOM SEMMIVEL megfogni. Ha 300 alkalmazás fut a háttérben akkor 300, nem érdekli. Elképesztő. Harminc év Intel után lehet váltok. Kaptam közösségi streamer gépbe most egy 5600X-et 6 mag 12 szál megnézem milyen. Ha jó akkor belenézek majd egy Ryzen konfigba.Szerk:
Raiu, azt vedd ami tetszik miután mindent infót, és tanácsot elolvastál.
Talán ez a legfontosabb. Te fogod használni.
Engem 850 negatív vélemény sem tántorított el a TUF-tól, és jól döntöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Windows 10
- Minden, ami Unreal Engine
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest