- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
steelsec
aktív tag
válasz
ITjunior
üzenetére
Nem tudom nálad mi számít játék élménynek, de nálam n550- 950m + i5-4200h+ ssd +12gb ram és a Fallout 4 high beállításokkal 1080p-ben min 30 fps. Igaz én nekem nem kell a 60 fps. A játszhatóság is relatív, én munkára + játékra vettem egy kompromisszumos megoldás, de azért nem csak régebbi címekkel boldogul el

-
Sordoran
addikt
válasz
ITjunior
üzenetére
Nem vagyok az a nagy ínyenc játékos, így nem kell konzol, főleg mivel only PC címekkel játszom főleg (ETS2, WoW, LoL, Starcraft 2, illetve pár multi platform cím: GTA, F1, illetve a Bioshock Infinite-el is szemezek régóta). Ezekhez elég lenne akkor a K501 is. És mivel a blizzes játékoknál, főleg wow-nál belefuthatok a CPU limitbe is akár, így én is az i5-el szemezek (i3 2.1 GHz, míg i5 2.2-2.7 GHz ha jól láttam), mert azért az a turbo órajel csábító és 200ezerből megvan az is 8 GB ram-al. Tisztában vagyok vele, hogy laptopnál nem érdemes nagyon játék gépet venni (kivéve ha van rá pénz, és nem hónapokig gyűjtöget egy 200ezres gépre mint én
), ezért is szemezek ezzel, mert az újabb F1-ekket, és GTA 5-öt leszámítva most is játszok ezekkel 7 éves asztalin, még ha minimumon is. Még lehet meggondolom magam addig 10x, de jelenleg a K501-et látom jónak, i5-el, 8 GB ram-al. Egyedül az IPS-t sajnálom kicsit, illetve hogy SSD-t kell bele vennem (N551-be betudtam volna rakni a mostani asztalimból a 2,5"-eset). De akkor is spórolok rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óvodások homokozója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Asus ROG Strix - i7 10870H, RTX 2060, 16gb RAM
- L14 Gen4 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MCDODO T03 fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), ezért is szemezek ezzel, mert az újabb F1-ekket, és GTA 5-öt leszámítva most is játszok ezekkel 7 éves asztalin, még ha minimumon is. Még lehet meggondolom magam addig 10x, de jelenleg a K501-et látom jónak, i5-el, 8 GB ram-al. Egyedül az IPS-t sajnálom kicsit, illetve hogy SSD-t kell bele vennem (N551-be betudtam volna rakni a mostani asztalimból a 2,5"-eset). De akkor is spórolok rajta.
Pyttawrx