- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
jófejsrác #22551 üzenetére
"Nekem ugyanis az előzőnél a dvd tálcája kilógott mintha nem csukódott volna be"
na ez most nálam is fennáll, múltkor a vállpántja szétpattant az oldaltáskámnak, odavertem laptopostul, azóta fémperem vastagságnyira kiáll az olvasó. mondjuk jövő héten most már tényleg megy szervizbe, megy a helyére optibay, szóval annyira nem izgat.
-
Gergosz2
veterán
válasz
jófejsrác #22551 üzenetére
nem, nem driver. Egyszerűen ennyit tud.
Adat tárolásra tökéletes, de sajnos még azt is eős jóindulattal kell mondanom, hogy netezésre jó, hiszen ahogy te is írta, még azalatt is belaggol néha a rendszer. Amúgy nálam is ugyan ezt csinálta.Ettől függetlenül tárolásra tökéletes.
Amit negatívumként hoznék fel az N551nél, hogy hangosabb ha beindul a ventilátor cserébe viszont gyorsabban halkul is el
Ha az ember nem terheli a gépet a legnagyobb zajforrás a HDD. Amint kicseréltem SSD-re meg is lepődtem, hogy kb nincs hangja a gépnek. Terhelés alatt persze felpörögnek a ventik, de amint amit abba hagyod szépen veszi is vissza fordulatszámot elég hamar. De szerintem az sem lenne baj, ha kicsit tovább pörgetné mert akkor tuti alaposan lehűtené a gépet.
Nekem ugyanis az előzőnél a dvd tálcája kilógott mintha nem csukódott volna be.
Nálam ilyen nem volt. Sajnos kb minden gyártónál előfordul.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest