Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
Dell XPS
üzenetére
,,Nem gondolnám, hogy GPU hibát okoz egy ilyen "baleset"."
Én is így gondolom, remélem, hogy a FixDirect-es csapat is hasonlóan gondolkodik.
Ezzel a "szétszedős-reset" dologgal már én is találkoztam asztali pc-kben turkálás közben többször is, de notit még sosem szedtem szét, nem merem.
HDD, RAM, egyéb kártyák cseréjét megcsinálom, de ahol már jobban meg kell bontani, ott elszáll a magabiztosságom. 
Doky586: kicsit túlbonyolítod
noti az asztalon volt lerakva nyitott állapotban. Kezemben nagy doboz, megfordultam és a dobozzal (ami csúszott kifelé a kezemből, így nagy volt a lendület) megütöttem a kijelző hátulját, ami lecsapódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Filmvilág
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Path of Exile 2
- Gran Turismo
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

HDD, RAM, egyéb kártyák cseréjét megcsinálom, de ahol már jobban meg kell bontani, ott elszáll a magabiztosságom.
noti az asztalon volt lerakva nyitott állapotban. Kezemben nagy doboz, megfordultam és a dobozzal (ami csúszott kifelé a kezemből, így nagy volt a lendület) megütöttem a kijelző hátulját, ami lecsapódott.
Pyttawrx