- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iszapvarju
csendes tag
Szia
Először is köszönöm, hogy segíteni próbálsz.
Az eszközkezelőben megnéztem minden bluetooth eszközt, egyik sincs letiltva, és mindnél azt írja, hogy megfelelően működik.
Egyszerűen nem értem, mi lehet a gond.
Már az asus support oldaláról letölthető összes sriverrel próbálkoztam.
Én is Win7-et telepítettem a gépre.
Nem lehetséges, hogy Win8-on működnes, viszont 7 esetében el van valami rontva a kompatibilitással?Bár a rendszer egyből felismeri a Bluetooth eszközöket, és telepíti az illesztőszoftvereket, szóval ez nem valószínű...
Nincs már ötletem, mi lehet a baj
Hétfőn szerintem bemegyek vele az üzletbe, ahol vettem, mert ez már kezd nagyon idegesíteni.
Nem mintha egyelőre sokat használnám, de akkor is, pl bluetoothos egeret akartam hozzá venni.
-
Blue Eagle
őstag
Szevasz!
Nekem K55VJ van. Ha be akarok lépni a BIOSba, vagy a boot menüt akarom elérni, hát nagyon gyorsnak kell lenni azzal az F2 ill. ESC gombbal. Ha megvárom az ASUS logót, akkor már késő. Én ahogy megnyomom a Power gombot, azonnal "kalapálom" is az ominózus gombokat. Csak így tudok belépni.
Más. Néztem az ASUS honlapján a Letöltéseket. Én csak a X550CA, vagy X550CC -t találom a letöltések között. Viszont mind a kettőre van Win7 64 bit driver.
(#16985) nussa5 Igen, nálam is így van. Ha a telepítő CD nem érzékel Win 8-at, akkor nem indul el az Autorun funkciója. De attól még intézőben megnyítva a CD-t, a mappákban ott vannak a Win 7 driverek is. Legalább is a fontosabbikja biztos.
-
nussa5
aktív tag
Nem csináltál nyugodj meg semmi butaságot. A windows 7 is gyönyörűen fut a gépen. Annyi a különbség a driverek telepítésénél, hogy neked kell a cd-ről egyenként telepíteni az összes drivert, nem fog menni az automatikus telepítés.
Egyedül amit jó lett volna a telepítés előtt átállítani a biosban: Launch CSM et enabled-ra, majd a security fülön: a Secure Boot Control-t disabled-re.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest